fredag 12. oktober 2012

Brevet jeg aldri fikk

Av Lene Chatrin Hansen

8 kommentarer:

 1. Dette brevet har jo stått her noen dager, og nå greier jeg ikke la være å kommentere lenger. Jeg var selv et barn som vokste opp uten trygge voksne som "greide å skille sin egen smerte fra min", og som voksen selv har det vært en stor jobb å finne ut hva et godt menneske egentlig er og gjør, for å kunne videreføre det til egne barn. Jeg har heldigvis kommet godt ut av det, men brevet ditt; det rører meg virkelig.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for kommentaren din. Da har vi litt felles, vi da. Er glad for å høre at du har det bra nå! Det rører meg. Alt godt.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for en veldig bra blogg! Har linket til den i bloggen min i dag! http://sparringmamma.blogspot.no/2012/10/blogganbefalinger.html

  SvarSlett
 4. Så flott! Tusen takk, fra både Morten og undertegnede!

  SvarSlett
 5. Veldig bra skrevet og kanskje en tankevekker for noen foreldre <3 Så viktig det er å gi barna den tryggheten som er såååå viktig fra de er små, ja det er VÅRT ansvar som foreldre å gi dem all den trygghet og varme de behøver <3
  Tusen takk for at du deler et så viktig budskap!!!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Og tusen takk til deg for klem og gode ord! Hyggelig!

   Slett
 6. Takk for ord som jeg kjenner meg godt igjen i. Apropos det du skrev, legger jeg inn lenke til noe jeg skrev i 1986:

  http://ingridvaa.blogspot.no/2012/10/reprise-barnet-som-ikke-vil-d.html

  SvarSlett