mandag 28. oktober 2013

På en kaffekopps avstand

Av Morten Solheim

Nora står foran meg og forsøker å få kontakt. Jeg sitter sammen med Mari på gulvet. Vi drikker kaffe og skravler. Jeg er tjue år og del av denne barnehagekulturen. Her skrytes det til stadighet over hvor godt alle ansatte trives. Mari er mer en dobbelt så gammel som meg og har tilbrakt hele sitt yrkesaktive liv i denne barnehagen. «Vent litt, Nora. Jeg snakker med Mari nå», sier jeg. Nora, som nettopp har bikket to år er utålmodig. Hun lager en grumfelyd, misfornøyd over svaret, plasserer håndflatene ned mot gulvet foran seg og begynner å vugge rastløst frem og tilbake. Mari fortsetter å prate til meg, mens Nora skjærer grimaser. Jeg smiler til henne. Etter flere henvendelser uten å få kontakt får Nora nok. Hun puffer lett borti armen min så kaffen skvulper. Jeg forstår hva dette betyr, og jeg liker ikke det som nå skal komme: «Nei, nå får det jammen meg være nok, Nora!» sier Mari strengt og fortsetter: «Du må lære deg å vente som alle andre.» Nora blir åpenbart engstelig. I hvert fall er det det jeg leser ut av det bedrøvelige blikket hun sender meg, i det Mari løfter henne opp for å fortelle henne mer om hvordan hun ikke skal oppføre seg. 

Ja, jeg har vært del av kaffekoppkulturen jeg også. Vi har nok alle våre øyeblikk som vi ikke er spesielt stolte av. Spørsmålet er om vi lærer av denne typen episoder, eller om vi lar slike holdninger etablere seg som ukultur. Selv har jeg flere ganger holdt ivrige barn på en kaffekopps avstand. Jeg har vært helt nede på gulvet, tilgjengelig for alle, men dog så fjern. Nora var et barn som ville vise meg noe, men kaffekoppen ble en mur mellom meg og henne – metaforisk sett. 

I de siste ukene har jeg møtt flere studenter som etter praksisopphold kommer tilbake og forteller om den berømte kaffekoppen. Jeg har etter hvert lært meg at denne kaffekoppen stort sett fungerer som en metafor for mentalt utilgjengelige ansatte. Slike som vi kanskje alle kan være noen ganger, men som dessverre også noen alltid er. Hva som er grunnen til at vi godtar kolleger som setter skravel og kaffekopp foran tilgjengelighet for barna skal jeg ikke gjette på, men jeg vet hva det betyr for barna. Helt enkelt fungerer slik type oppførsel nedbrytende for samspillet mellom barna og de ansatte, noe som videre står i veien for lek, glede, læring og utvikling. 

Min agenda er ikke å være kaffekoppmoralist. Jeg vet at noen barnehager har ilagt de ansatte forbud mot å drikke kaffe annet enn i pausene. En slik regel kan være nyttig, men den kan også være fullstendig meningsløs og fordummende. Det er nemlig ikke kaffekoppen i seg selv som er problemet. (bortsett fra i et HMS-perspektiv om den er for varm), men utilgjengelige ansatte. Barn trenger mennesker rundt seg som bryr seg om det barn er opptatt av, og som byr på et raust monn av følelsesmessig intonasjon. Med eller uten kaffekopp.

71 kommentarer:

 1. Ja. Der jeg jobber er det voksne som forsvinner inn i samtalebobler. Ofte med de samme foreldrene, for eksempel. Der inne blir de i 20 minutter (jeg har tatt tida) mens både det barnet som er henta (og som står der ignorert av sin egen forelder og den barnehageansatte) og de 10-12 andre barna som plutselig er usynlige. Kaffekoppen har vi kontroll på, men bortsett fra risken for å brenne seg, kan jeg ikke helt se forskjellen for barna. Så hvordan skal jeg si fra om dette på en måte som både er effektiv og ikke sårende?

  SvarSlett
  Svar
  1. Dr Malawi er som en far for farløse .. jeg aldri trodd disse vil virkelig gjøre en forandring i mitt ekteskap, og jeg aldri har det i min tanke at jeg noensinne kunne vært med min mann Mr Devis etter skilsmisse og slutter vår 33years ekteskap. ... livet mitt var opprørt jeg visste aldri hvor du skal begynne fra når mannen min slo opp med meg ..... mitt navn er Tanisha Devis fra Polen, men giftet seg og bor i Chicago USA, er spellofsolutiontemple@yahoo.com retten e-postadresse for å ta kontakt for en øyeblikkelig hjelp i å få din kjæreste tilbake .... Min mann og jeg har vært sammen i 33years før han skilte meg og jeg var så opprørt fordi jeg trodde jeg har mistet mitt ekteskap for alltid ... jeg gjorde alt jeg kunne for å ta for min mann til å bringe meg tilbake hjem, men alt for å være forgjeves .. jeg måtte reise bort fra min tilstand fordi jeg ikke hadde noe sted å bo fordi mitt hjem var ikke rette for meg å bo fordi min mann ønsker meg ut av th huset, jeg reiser til en venn av meg i California, en natt, når jeg søker på en god spell caster resultater som bidrar til å bringe tilbake tapte elskers og mannen, fant jeg en interessant historie som ble delt av Santana Valdez fra Texas Huston, om en god spell caster kalt Dr Malawi, og hvordan han hjalp henne med å få hennes mann hjem, og jeg bestemte meg for å sette en prøve å kontakte ham ... han svarte meg tilbake .. Jeg trodde først dette var bare normal og han fortalte meg at jeg skulle få tilbake min mann etter en periode på 28hours jeg fortsatt tvilte ham .... Men i dag som jeg deler disse gode nyheten er for meg å uttrykke min erfaring til alle hele universet som disse er en god spell caster som hjelper i å bringe tilbake tapte elskere og han er (spellofsolutiontemple@yahoo.com) eller ring 27620171252 jeg er lykkelig med min mann og mine 3 barn: Bli, Wendy, JEFF ... flott Malawi jeg takker deg for å hjelpe meg å få min familie tilbake .... er hans e-postadresse (spellofsolutiontemple@yahoo.com)

   Slett
  2. Hei,
   Mitt navn er Sarah Anik, seks måneder siden hadde jeg sex med den tredje fyren i mitt liv som jeg var i ferd med å gifte seg, og nå har jeg herpes. Jeg kunne ikke tro det, fordi han ikke var en tilfeldig fyr, han er skapet fyr jeg har hatt som en kjæreste, men det har vært en uendelig mareritt siden. Jeg har alltid trodd på Gud og har bedt ham om tilgivelse som er ironisk.
   Jeg følte meg som å drepe meg selv med lært av å ha en mann og familie vil være ganske vanskelig, og jeg følte at jeg egentlig ikke er i rommet når folk snakker. Jeg visste ikke hva jeg skal gjøre, og ganske mye skrik og ber hver dag til Gud om hjelp, og ser på min familie med så mye kjærlighet og følelsen av at jeg har skuffet dem selv om de ikke vet. Inntil Gud lede meg til DR. LØSNING online som lovet å hjelpe meg kurere sykdommen min gjennom urter. Ved første jeg ikke trodde ham, men til min største overraskelse var jeg kurert helt av urter, som lege også bekreftet at jeg var kurert. Spesiell takk til DR. LØSNING.
   Ikke bli motet fordi han som gjorde det for meg, skal også gjøre det for deg, og du kan kontakte ham via hans e-postadresse solutionhealinghome@gmail.com eller ring ham på sin mobiltelefon nummer + 2348077683109.

   Slett
  3. Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold med Anderson i år, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av den kjærligheten jeg har for ham, jeg ba ham med alt, gjorde jeg løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg burde heller kontakte en spell caster som kan hjelpe meg kaste en spell å bringe ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodd på spell, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det, jeg post spell caster, og han fortalte meg at det var ikke noe problem at alt vil være i orden før tre dager, at min ex vil komme tilbake til meg før tre dager, kastet han den spell og overraskende på den andre dagen, var det rundt 16:00. Min ex ringte meg, jeg ble så overrasket, jeg besvarte anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som har skjedd at han ville ha meg til å gå tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gjort løfte om at noen jeg kjenner som har et forhold problem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftig spell caster som hjalp meg med min egen problem. Hans e-post: drogunduspellcaster@gmail.com sende ham hvis du trenger hans hjelp i ditt forhold eller noen annen sak.

   1) Kjærlighet Spells
   2) tapt kjærlighet Spells
   3) Skilsmisse Spells
   4) Ekteskap Spells
   5) Binding Spell
   6) Breakup Spells
   7) forvise en fortid Lover.
   8.) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret
   9) ønsker å tilfredsstille din elsker
   Kontakt denne store mannen hvis du har noen problem for en varig løsning
   gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

   Slett
 2. Jeg hadde tatt en prat med avdelingen/personalgruppen om at det faktisk ikke tar 20 min å oppdatere foreldrene om barnehagehverdagen. For hva du eller jeg vet, kan det hende foresatte og barnehageansatte snakket om noe viktig de 20 min, og det er flott og fint at det ble snakket om. Men tidspunkt og sted var galt, ettersom det er midt i avdelingstiden og det er flere barn tilstede som trenger sitt, samt at viktige saker bør tas opp ved å f.eks avtale et møte. Hvis det så bare var vanlig oppdatering, må man og veilede kollegaene sine på viktigheten av å ikke bruke så lang tid da det er VIKTIGERE å være sammen med barna og leke med barna. Jeg har informert foreldrene til barna på min avdeling at det ikke alltid er rom for å snakke for mye på ettermiddagen og henviser derfor til tavla hvor vi skriver daglige oppdatering om hva vi har gjort. Da vet jeg at hvis jeg ikke rekker å snakke med de ved henting, har de likevel lest her og fått oppdatering på barnet sitt. Andre ting er å ha en avtale på at noen ganger fungerer det å gi en tommel opp på at alt er fint, og dagen har vært fint. Har det derimot skjedd noe utover dette, fortelles dette. Fungerer veldig bra hos meg. Jeg jobber på småbarn. Vi er 4 voksne og 15 barn! ;)

  SvarSlett
 3. Vi har prøvd å ta opp enkelte ting ved vår sønns barnehage. Resultatet ble at vi ble lagt for hat av den ene assistenten på avdelingen. I det store og det hele var vi veldig fornøyd med barnehagen, men det var enkelte forhold vi ønsket å ta opp. Mulig vi krever for mye, men vi mener faktisk at når man kommer å leverer i barnehagen er det normalt at assistenten på avdelingen tar beina ned fra bordet og kommer og tar i mot. Dette skjedde de fleste ganger hun var på morgenvakt. Samtidig hadde vi inntrykk av at denne assistenten var den egentlige sjefen i barnehagen. Hun er veldig sterk som person og jeg tviler på at noen av de andre ansatte, daglig leder inkludert, tør å konfrontere henne. Hun har vært der siden barnehagens oppstart og har ansvar og oppgaver som går langt utover en assistentjobb.

  Da vi tok opp dette ble det enda verre. Daglig leder kom oss ikke i møte i det hele tatt. Heldigvis var de andre på avdelingen helt enestående så barnehageopplevelsen totalt ble likevel gode.

  Tror dette er en ukultur som er svært utbredt og som krever sterke ledere /ped.ledere for å rydde opp i.

  SvarSlett
 4. Jeg er så glad for å kunne si at dette ikke forekommer på min base. Kaffekoppen hører ikke hjemme på gulvet, og fokuset skal være rettet mot barna. Vi har en jobb å gjøre, og den er viktig. Det betyr ikke at vi voksne ikke kommuniserer, eller fleiper. God kommunikasjon og humor er også viktig. Men barna er viktigst, og helt klart førsteprioritet. Så bra at du er oppmerksom på at dette ikke virker riktig, Morten. Da har du mulighet til å bringe det frem i lyset og få gjort noe med det :) Lykke til.

  SvarSlett
 5. hm - den kaffekoppen kunne i mange sammenhenger blitt bytta ut med pc eller mobiltelefon. budskapet er det samme.
  så utilgjengelige vi gjør oss ofte! huff huff!

  SvarSlett
 6. Der jeg jobber holder de på å innføre slikt "kaffeforbud". Jeg synes det er litt tullete, da vi allerede har tette og sikre kopper som må stå på en høy hylle. Jeg opplever at de ansatte er velig flinke til å gå bort til hylla, ta slurken sin og gå tilbake til barna. Ingen syforening på gulvet, heldigvis. Jeg trenger kaffen min om morgenen, altså :/ Hehe. Men hvis det er et problem med ansatte som heller vil skravle enn å være tilstede med barna må det jo selvfølgelig settes igang noe tiltak.

  SvarSlett
 7. Trygve (student HIOA)28. januar 2014 kl. 01:02

  Kaffekoppen er ikke problemet. Selvfølgelig skal ikke kaffekoppen sitte festet i hånden gjennom hele dagen. Det handler allikevel om å være tilstede. Det er dessverre det mange ikke er. Vi må opparbeide en kultur der det er tilfellet. Jeg tror mange kjenner seg igjen i problemstillingen. På forhånd takk til alle pedledere som nå kommer til å si: "sånn er det ikke i vår barnehage". Det er flott. Da får svaret være at de som føler seg truffet får ta opp hansken.

  SvarSlett
 8. Wow i never thought i will be happy in my life ever again, i want you all to thank DR OGUDUGU of GREATOGUDUGU@GMAIL.COM, he is a father that takes care of his children the spell caster of our time, he has saved me from a very ugly situation that almost made my life miserable and i want you all to thank him for me,my husband and i have be married for so many years now with children and the relationship was being threatened by a small girl in his working place,she was almost destroying my home i met so many spell casters but to no avail until i met a friend who came from Africa and she told me about DR OGUDUGU, and i decided to contact him and try him out as i was losing faith in all spell casters, but he told not to worry that now am in his temple everything will be alright he assured me 100% that his spell has no side effects and that it will work straight and save my home and my marriage and after he has performed the sacrifices and casting the spell, my husband came back to us with love and affection and he loved us more and more and he never looked back or none did his love for me waiver, if you are also experiencing this sort of your situation in your home, if your husband is drifting away, if you are experiencing a broken home or you have lost your husband to a young woman outside there then look no further help is here as GREATOGUDUGU@GMAIL.COM is ready to help you out okay for any of your problem is it financial needs, revenge spell, job spell, promotion spell what kind of spell do you need DR OGUDUGU is going to solve it for you okay i have promised him to always talk of his good works to the world in general and to any body who cares to listen, you can email him on his personal email on or GREATOGUDUGU@GMAIL.COM and he will attend to you as soon as possible okay.Traditional Healer, Witchcraft spells , lost love spells , Voodoo spells , Psychic stop cheating in your relationships now with a spell of love protection , lost love spells ,it takes 24hours to start it work 100% guarantee SAME DAY RESULT. HE CAN FIX THE FOLLOWING PROBLEMS TO ALL ACROSS THE GLOBE ON: 1. Getting your lover or husband back 2. Spiritual bulletproof 3. Training 4. Money spell 5. Long life spell 6. Prosperity spell 7. Protection spell 8. Get a job spell 9. Becoming a manager spell 10. Get a huge loan without paying any fee spell 11. Getting your scam money back 12. Child spell 13. Pregnancy spell 14. Freedom spell 15. Love spell 16, vanishing spell 17. Invisible human spell 18. Success or pass spell 19. Marriage spell 20. Avenging spell 21. Popularity spell 22. Killing spell 23. Cancer spell 24. Supernatural power spell 25. Madness spell 26. Free house loan spell 27. Production spell of films and movie 28. Hiv/aids spell 29. Tuberculosis spell 30. Loose weight and body spell. once again his email is or GREATOGUDUGU@GMAIL.COM OR call +2348066421534.

  SvarSlett
 9. Oppmerksomhet Venner,
  Mitt navn er Vanessa Wayne og jeg base i Texas USA. "Mitt liv er tilbake !!! Etter 1 år av ødelagte ekteskap, min mann forlatt meg med to barn. Jeg følte at livet mitt var i ferd med å avslutte jeg nesten begikk selvmord, jeg var følelsesmessig ned i svært lang tid. Takket være en stor spell caster kalles High Priest Dr IDAHOSA som jeg møtte på nettet. På en trofast dag, som jeg var surfer via Internett, kom jeg over en masse vitnesbyrd om denne spell caster. Noen mennesker har forklart at han tok sin Ex kjæreste tilbake, noen vitnet om at han gjenoppretter livmoren, kurere kreft og andre sykdommer, noen vitnet om at han kan kaste en spell å stoppe skilsmisse og så videre. jeg også kommer over en bestemt vitnesbyrd, var det om en kvinne som heter Sonia, hun vitnet om hvordan han brakte henne tilbake Ex kjæreste på mindre enn 7 dager, og på slutten av hennes vitnesbyrd droppet hun Yppersteprest Dr IDAHOSA'S e-post adresse. Etter å ha lest alle disse, bestemte jeg meg for å gi det et forsøk. Jeg kontaktet ham via e-post (dridahosaspellcaster@gmail.com) og forklarte problemet mitt til ham. I løpet av bare tre dager, min mann kom tilbake til meg. Vi løste våre problemer, og vi er enda gladere enn før. Yppersteprest Dr IDAHOSA er virkelig en begavet mann, og jeg vil ikke stoppe publisering ham fordi han er en fantastisk mann ... Hvis du har noen problemer her er hans e-postadresse for å nå ham. dridahosaspellcaster@gmail.com vil du være glad du gjorde.

  Merk: Han kan også gjøre deg rik, kurere HIV / Aids, kurere noen form for kreft sykdom, stoppe deg fra å ha vonde drømmer, gjøre deg gravid hvis du ikke har et barn og beskytte deg mot de onde greit. bare kontakte ham i dag og leve hapilly alltid.
       (dridahosaspellcaster@gmail.com)

  SvarSlett
 10. Wow i never thought i will be happy in my life ever again, i want you all to thank DR OGUDUGU of GREATOGUDUGU@GMAIL.COM, he is a father that takes care of his children the spell caster of our time, he has saved me from a very ugly situation that almost made my life miserable and i want you all to thank him for me,my husband and i have be married for so many years now with children and the relationship was being threatened by a small girl in his working place,she was almost destroying my home i met so many spell casters but to no avail until i met a friend who came from Africa and she told me about DR OGUDUGU, and i decided to contact him and try him out as i was losing faith in all spell casters, but he told not to worry that now am in his temple everything will be alright he assured me 100% that his spell has no side effects and that it will work straight and save my home and my marriage and after he has performed the sacrifices and casting the spell, my husband came back to us with love and affection and he loved us more and more and he never looked back or none did his love for me waiver, if you are also experiencing this sort of your situation in your home, if your husband is drifting away, if you are experiencing a broken home or you have lost your husband to a young woman outside there then look no further help is here as GREATOGUDUGU@GMAIL.COM is ready to help you out okay for any of your problem is it financial needs, revenge spell, job spell, promotion spell what kind of spell do you need DR OGUDUGU is going to solve it for you okay i have promised him to always talk of his good works to the world in general and to any body who cares to listen, you can email him on his personal email on or GREATOGUDUGU@GMAIL.COM and he will attend to you as soon as possible okay.Traditional Healer, Witchcraft spells , lost love spells , Voodoo spells , Psychic stop cheating in your relationships now with a spell of love protection , lost love spells ,it takes 24hours to start it work 100% guarantee SAME DAY RESULT. HE CAN FIX THE FOLLOWING PROBLEMS TO ALL ACROSS THE GLOBE ON: 1. Getting your lover or husband back 2. Spiritual bulletproof 3. Training 4. Money spell 5. Long life spell 6. Prosperity spell 7. Protection spell 8. Get a job spell 9. Becoming a manager spell 10. Get a huge loan without paying any fee spell 11. Getting your scam money back 12. Child spell 13. Pregnancy spell 14. Freedom spell 15. Love spell 16, vanishing spell 17. Invisible human spell 18. Success or pass spell 19. Marriage spell 20. Avenging spell 21. Popularity spell 22. Killing spell 23. Cancer spell 24. Supernatural power spell 25. Madness spell 26. Free house loan spell 27. Production spell of films and movie 28. Hiv/aids spell 29. Tuberculosis spell 30. Loose weight and body spell. once again his email is GREATOGUDUGU@GMAIL.COM OR call +2348066421534.

  SvarSlett
 11. This comment I Linda Phyliss is placing is not like the day by day advert you read online before!! Its a comment that you must read to avoid been ripped off and know the real spell caster on earth God sent to change and turn lives around without any harm / side effect.
  I am so over joyful as my month can not start to say all that really happened, It happened when i saw DR OTIS DARKO advert online talking about been the best when there are so many spell casters online that i have used that has failed me.I spent almost close to $8000 dollars online for those spell casters that ripped me off my money without any result. But when i saw DR OTIS DARKO advert online saying that there is no spell caster like him and so many other testimonies about him from various people and from various countries in the world were it was written that Otis spell temple is the best that there is non to be compared to his work, Already i have personally take a decision never to apply to any spell caster online again after loosing such amount of funds on line to those scammers.But i don't really know what drew my spirit / attention to that advert online that faithful afternoon, { I call it a faithful afternoon because all i desire was granted to me. } There was an email at the end of his advert and on the good comment from the FBI and various people about him, I decided to send him an email telling him my problem about my lost job, money that i have lost to scammers and also having problems with the love of my life that i want to get married to. After some few minutes i received an email from him that contain the spell application form that i filled out and he told me that to get my spell casted that i will have to get some items that i could not get here when i went in-search for it. He said if i can not get the items, That is going to cost me an amount of just $390 dollars for my kind of case that i told him about which i doubted to be another scam online, As i have read so many tips online that money should not be sent to someone you do not know via western union / money gram payment information's. And DR OTIS DARKO insisted that i will be sending money to his messenger via this wire means. I was so skeptical because i was scammed in such a way of $700 dollars before,But this same spirits that attracted me to his advert told me inside again that this spell caster is real and noting but real that i should go ahead and send him the amount since i know that there is no how i can get the items that he told me that will be needed for my case. I sent him the charges through his messenger to please help me get the item with the money to get my spell casted.He promised me that in the next 5 to 7 hours that i will start to see results after the spell has been casted to get the love of my life back and others. I could not believe this because i have really been scammed and ripped off too many times for me to just believe till it works. To be sincere i almost faint as i was filled with so much excitement and happiness when my lost lover for over almost 9 months call was entering my phone and i picked the call were he ask if we can see to take things over and also my boss called me to tell me to come for training on my terminated job also due to too many thinking that in the office that result to it. Then in the next 2 days the FBI called to tell me that they have been able to get the scammer that is with my money. I am so proud and happy to spread the good-news about this man because he surprised me in his wonderful and powerfully work that restored back to me my heart desires. One thing that i also loved about this man is that he is understandable and he reduce or negotiate how much you can get for the work you want him to help you with. You want to meet with this great,most powerful spell caster that is 100% scam free,Just send your emails to this email: otisdarko60@yahoo.com as you will get help from him without any disappointment....YOU CAN ALSO ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

  SvarSlett
 12. NO.1 Spell caster, Voodoo spells, Egyptian magical rings, binding your lover to love you Only, bring back lost lover even if lost for a long time. Do you want your lover to marry you? do you want to stop a divorce or you want a divorce? lucky charms for financial problems. Do you want to win a Court case or win a jackpot? looking for a Job & Promotion at work? are you the only person suffering In the family? you Failing to get Babies (Men & women) family members Jealousy about you? protection charms? do you have bad dreams? are you fired & you want your Job back? do you have problem with your boss at work? women charms for men to admire you & propose to you. His he unwilling to marry you?(Come Now) is there Some one disturbing your relationship?(Come Now) don't die with your problems, at Dr Andrew's shrine you will experience a tremendous turn around. Email: drandrewspiritualtemple@gmail.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Mitt navn er Lizzy, Fra Amerika. Jeg ønsker å dele vitnesbyrdene mine med allmennheten om hva denne mannen kalt Dr osazuwa nettopp har gjort for meg, denne mannen har nettopp brakt min tapte Ex-ektemann til meg med sin store stave, jeg var gift med denne mannen, kalt Steven, vi var Sammen i lang tid og vi elsket oss selv, men da jeg ikke kunne gi ham et barn i 2 år, forlot han meg og fortalte meg at han ikke kunne fortsette lenger da jeg nå var på utkikk etter måter å få ham tilbake til en venn av Min fortalte meg om denne mannen og ga kontakt med e-posten, da vil du ikke tro på dette da jeg kontaktet denne mannen på mine problemer, han forberedte denne stavekastet og tok med seg min tapte ektemann, og etter en måned savner jeg måneden min og går etter En test og resultatet er at jeg er gravid, er glad i dag er jeg en mor til en baby jente, takk igjen den store Drosazuwa for det du har gjort for meg, hvis du er ute og går gjennom noen av disse problemene som er oppført nedenfor:

   1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
   (2) hvis du alltid har dårlige drømmer.
   (3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
   (4) Du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg.
   (5) Hvis du vil ha et barn.
   (6) Du vil være rik.
   (7) Du vil knytte din mann / kone til å være
   din for alltid.
   (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
   (9) Hvordan du ble svindlet, og du vil gjenopprette, mistet du penger
   - Du kan kontakte ham via: email Drosazuwa5050@gmail.com eller mobiltelefon
   +2349032581113

   Slett
 13. Kompliment av sesongen for alle, og kan hende at denne sesongen bringe glede av din familie, men også bringer om familiegjenforening, og restaurering i dette nye året 2016 ......

  Mitt navn er Alan Pratte, Fra USA. Jeg ønsker å dele mine vitnesbyrd med allmennheten om hva denne mannen som heter Dr SUNNY har nettopp gjort for meg, har denne mannen bare brakt tilbake min tapte Ex kone til meg med sin store spell, ble jeg gift med denne kvinnen som heter Sharon vi var sammen i lang tid, og vi elsket vårt selvbilde-tallet, men da jeg var ute av stand til å gjøre henne gravid for meg, og også gi henne alt hun trenger hun forlot meg og fortalte meg at hun ikke kan fortsette lenger da jeg var nå på utkikk etter måter å få henne tilbake til en venn av meg fortalte meg om denne mannen og ga sin kontakt epost: drsunnydsolution1@gmail.com så vil du ikke tro dette da jeg kontaktet denne mannen på mine problemer han forberedt denne spell cast og bringe min mistet kone tilbake, og etter en måned ble hun gravid for meg, fordi han ga meg noen urter for å ta også, og da hun gikk for en test og resultatet uttalt at hun var gravid am glad i dag er far til en jente, takk igjen den store DR SUNNY for hva du har gjort for meg, hvis du er der ute som går gjennom noen av dette problemer er oppført nedenfor:

  (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
  (2) Hvis du alltid har dårlige drømmer.
  (3) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret.
  (4) Du ønsker kvinner / menn til å løpe etter deg.
  (5) Hvis du vil ha et barn / graviditet SPELL.
  (6) Du ønsker å være rik.
  (7) Du ønsker å knytte din mann / kone å være din for alltid.
  (8) Hvis du trenger økonomisk bistand.
  (9) Hvordan du blitt lurt, og du vil gjenopprette du tapt penger.
  (10) Stopp Skilsmisse
  (11) CURE TIL ALLE form for sykdom / sykdommer HER
  (12) Å vinne lotteri
  (13) Cure HIV / AIDS
  (14) lotteri / LOTTO SPELL WINNING
  (15) kur til herpes og andre seksuelt overførbare sykdommer det hele tatt ...
  (16) HAR DU blitt lurt før og må gjenopprette alle DOLLAR / PENGENE DU TAPTE til disse REGELBRUDD ??? .. KONTAKT DR SUNNY som han hjalp min venn ringte WILLIAM Fra USA TILBAKE TILBAKE summen av $ 300000,00 dollar han tapte TIL SCAMMERS ONLINE

  E-post ... drsunnydsolution1@gmail.com .. Du kan også legge ham på WHATSAPP BRUKE denne Mobilnummer: 2348077620669

  SvarSlett
 14. Dr Goko Stave restaurert mitt forhold, forrige måned, jeg hadde alvorlige problemer med kjæresten min, mitt forhold var falt fra hverandre, og jeg ble knust. Min kjæreste slo opp med meg, og det ble en veldig stor og vanskelig problem jeg nesten døde av hjertesorg , jeg må finne en løsning, jeg dro til 3 forskjellige spell trinser de alle sviktet meg, jeg var ikke sikker lenger om magi var real slik som jeg gjorde et søk en morgen jeg så noen flotte anmeldelser om Dr.Goko, jeg var litt skeptisk i begynnelsen, men jeg kjøpte en kjærlighet spell fra denne spell caster og han sa at han vil ta sin tid til å gjøre en kjærlighet spell som vil bringe min mann tilbake i 3 dager, etter 3 dager som han sa min kjæreste forsonet med meg, det føltes godt å ha min kjæreste tilbake, da han returnerte han sa han aldri ville forlate meg igjen. Jeg så ham forvandle fra en dårlig fyr til en bra fyr. lykke er det beste ordet for å beskrive hvordan jeg føler meg, kontakt (dr.gokosspiritualcaster@gmail.com), vil han redde forholdet whats app ham +2348056398964

  SvarSlett
 15. Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold med Anderson i år, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å få ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av den kjærligheten jeg har for ham, jeg ba ham med alt, gjorde jeg løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg burde heller kontakte en spell caster som kan hjelpe meg kaste en spell å bringe ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodd på spell, jeg hadde ikke noe valg enn å prøve det, jeg post spell caster, og han fortalte meg at det var ikke noe problem at alt vil være i orden før tre dager, at min ex vil komme tilbake til meg før tre dager, kastet han den spell og overraskende på den andre dagen, var det rundt 16:00. Min ex ringte meg, jeg ble så overrasket, jeg besvarte anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som har skjedd at han ville ha meg til å gå tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gjort løfte om at noen jeg kjenner som har et forhold problem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftig spell caster som hjalp meg med min egen problem. Hans e-post: drogunduspellcaster@gmail.com sende ham hvis du trenger hans hjelp i ditt forhold eller noen annen sak.

  1) Kjærlighet Spells
  2) tapt kjærlighet Spells
  3) Skilsmisse Spells
  4) Ekteskap Spells
  5) Binding Spell
  6) Breakup Spells
  7) forvise en fortid Lover.
  8.) Du ønsker å bli forfremmet på kontoret
  9) ønsker å tilfredsstille din elsker
  Kontakt denne store mannen hvis du har noen problem for en varig løsning
  gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvarSlett
 16. Hi Friends i am so glad to write this article today to tell the world how Dr Ekpiku cured my HSV VIRUS,i have been detected with HSV-1 AND HSV-2 since five years ago, ever since then my life has been in complete bizarre and agony,i have used so many drugs that was prescribed to me by several doctors,but it didn't cure my HSV VIRUS neither did it reduce the pain,until a certain i was checking for solution in the internet,then miraculously came across Dr Ekpiku the powerful herbalist that cure numerous individuals HSV-1 AND HSV-2 INFECTION,then i contacted his email: ekpikuspellhomeofgrace@gmail.com i explained everything to him and prepared a cure that cure my HSV-1 AND HSV-2 disease totally after receiving his herbal medicine, so my friends viewers why wait and be suffer when there is someone like Dr Ekpiku that can cure any disease HIV/ CANCER/ HEPATITIS B VIRUS, you can contact his via: ekpikuspellhomeofgrace@hotmail.com or whatapps, call +2348073673757.

  SvarSlett
 17. Mitt navn er Anna Fernadez. Ut av respekt for deg og dine staver må jeg gjøre dette vitnesbyrdet vet alt. Jeg har vært til andre spell trinser uten å se noe resultat. Jeg ønsket jeg kom til deg tidligere, jeg fikk det beste fra deg. Min ex mann var borte i et år, og jeg gikk overalt og andre spell trinser for hjelp, men uten resultat før min venn introdusere meg til Dr. Isikolo Etter Love Spell var ferdig, fikk jeg endelig en anrop fra ham. Hans staver gjort underverker og mannen min er tilbake med full av kjærlighet. Det var som et mirakel! Han plutselig kom tilbake med blomster og sa at jeg skulle til å gi ham, jeg var virkelig forbløffet og sjokkert da min mann knele ned tigge om tilgivelse og for meg å akseptere ham tilbake. Jeg er egentlig kort av ord og glad, du er en Gud sendte til meg og hele min familie. Og nå er jeg en glad kvinne igjen. Takk så mye Dr Isikolo. Til alle som er ute etter en virkelig spell caster kontakt Dr. Isikolo isikolosolutionhome@gmail.com Eller du kaller ham +2348133261196.

  SvarSlett
 18. Mitt liv ble ødelagt når mannen min sendte meg pakking, etter 17 år som vi har vært sammen. Jeg var fortapt og hjelpeløs etter å ha prøvd så mange måter å gjøre min mann ta meg tilbake. En dag på jobb, jeg var fraværende minded uten å vite at sjefen min kalte meg, så han satt og spurte meg hva det var alt om jeg fortalte ham og han smilte og sa at det ikke var et problem. Jeg har aldri forstå hva han mente med det var ikke et problem å få mannen min tilbake, sa han at han brukte en spell å få sin kone tilbake da hun forlot ham for en annen mann, og nå er de sammen til dato og ved første jeg ble sjokkert høring slike ting fra min sjef. Han ga meg en e-postadresse til den store spell caster som hjalp ham med å få sin kone tilbake, jeg trodde aldri dette ville fungere, men jeg hadde ikke noe valg enn å komme i kontakt med spell caster som jeg gjorde, og han ba for mine opplysninger og at min mann til å gjøre ham kaste spell og jeg sendte ham detaljene, men etter to dager, mamma ringte meg at min mann kom bedende at han vil ha meg tilbake, jeg trodde aldri det fordi det var akkurat som en drøm, og jeg måtte jag ned til min mødre sted og til min største overraskelse, ble min mann kneler foran meg ber om tilgivelse for at han vil ha meg og ungene hjemme, så jeg ga DR IREDIA en samtale om plutselig endring av min mann, og han gjorde det klart for meg at min mann vil elske meg til slutten av verden, at han aldri vil forlate mitt syn. Nå meg og mannen min er sammen igjen, og har begynt å gjøre hyggelige ting han ikke har gjort før, han gjør meg glad og gjøre det han er vel å gjøre som en mann uten mas. Alt takket være DR IREDIA. Hvis du trenger hjelp angående ekteskap, vennligst ta kontakt med DR IREDIA for å få hjelp. Du kan nå ham via e-post: drirediaherbalhome@gmail.com Han er en pålitelig mann.

  SvarSlett
 19. Jeg har aldri kjent Gud elsker meg til dette omfanget. Brødre og søstre dette er min historie. Jeg har vært gift i over seks år, og jeg var ikke i stand til å få barn, sier legen jeg har problemer med magen min, så jeg gjennomgå flere behandlinger, men ingen jobbet for meg. Jeg var i ferd med å gå for adopsjon. Men noen år siden jeg mente med noen som introduserte meg til en urte lege, sa hun urte legen hjulpet venninnen med urtemedisin og hennes venn kunne bli gravid og få barn, så hun rådet meg til å prøve urte måte. Dette er en ting jeg aldri har tenkt på i mitt liv fordi jeg aldri har brukt noen urtemedisin siden jeg ble født. Men jeg bestemte meg for å taste inn og prøve urte legen rette. Så jeg kontaktet ham, hans navn er doktor SAM og han forberedt urter for meg, og jeg begynte å ta det. Jeg tok det for en stund, og han rådet meg på tide å ha sex med mannen min så jeg fortsetter og gjorde ifølge hans retning. Se å klippe historie kort jeg tok i, og jeg gravid og føde et barn. I dag kan jeg frimodig si jeg er en lykkelig mor. Vær hvis du er der ute, og du tenker på å adoptere et barn bare fordi legen sa til deg at du ikke kan ha ditt eget barn, jeg ønsker å si nei, ikke vedta noen barn bare kontakte legen sam, og la ham gi du hans urtemedisin som vil åpne opp livmoren. Og jeg kan forsikre deg på kort tid vil du ha din egen baby. Hans kontaktdetaljer er e-post (theangledsolution@gmail.com) og hans telefonnummer i eller whats-app ham (2348077620669).

  SvarSlett
 20. Hei alle sammen, jeg vant lotteriet på $ 528,8 (Five Hundred Twenty Eight Million Åtte hundre tusen dollar) for to uker siden i Jackpot fra 38 lotteri spill nå jeg har min bil og en huset.Jeg ble introdusert til en spell caster kalt Dr EBORE en måneder siden av en kollega som han hjalp til med lotteri og ekteskap problemer. Alt det han sa og hva han lovet å gjøre egentlig happened.I antar aldri trodd på magi eller trolldom fordi jeg trodde de var for det meste scam handlinger eller luringer før jeg møtte ham, forandret alt, det finnes, men bare i de rette hender og med det alt er possible.I ikke vet hvordan du skal betale ham for dette, men jeg håper virkelig jeg kan gjøre noe viktig og spesiell for ham ved å fortelle verden om hvordan jeg ble rik nå med sin magi lotteri spell, han god i kjærlighet spell , få din ex tilbake, HIV stave, graviditet spell Og andre spell hvis du har behov for hjelp kontakt ham her .. (SECRETTOSOLUTION@GMAIL.COM) .. Hans nettsted er. dreboresolutionhome.webs.com

  SvarSlett
 21. Mitt navn Alicia Howard, er her for å informere deg om at Dr Ozala urtemedisin er et godt middel for herpes, jeg var en bærer av herpes og jeg så et vitnesbyrd om hvordan Dr. Ozala kurere herpes, bestemte jeg meg for å kontakte, kontaktet jeg ham og han veiledet meg. Jeg spurte ham etter løsninger, og han startet rettsmidler for min helse. Takk Gud, nå er alt greit, jeg er kurert av Dr. Isikolo urtemedisin , jeg er veldig takknemlig til Dr. Isikolo, nå ham isikolosolutionhome@gmail.com og
  isikolosolutionhome@gmail.com Eller kontakte sin nummeret via (WHATSAPP KUN: Du
  kan også Whatsapp ham via +2348133261196) (Kun samtaler: ring ham på
  +2348133261196

  DOCTOR OZALA KAN OGSÅ CURE FØLGENDE SYKDOM: -
  * herpes
  * HSV 1 & HSV 2
  *ASTMA
  * dIABETES
  * epilepsi
  *KREFT
  * ufruktbarhet
  * Stafylokokker.
  * ALS
  *HEPATITT B
  * Graviditet urtemedisin

  SvarSlett
 22. Kjærligheten har ingen garanti for at det vil vare for alltid, uansett hvor du bor forpliktet til det, jeg var så forelsket i mannen ringte jeg min egen, og han var også forelsket i meg også, men det begynte crubbling ned etter at vi giftet oss. Han ble konstituert som jeg gjorde ikke saken til ham lenger, jeg kunne ikke tro dette som skjedde med oss, jeg husker at jeg aldri fornærmet ham ikke vi kjempe. Jeg var så trist at jeg ikke kunne smil, vel vitende om at ekteskapet går ned virkelig dekk deg ut. Han senere fylt for en skilsmisse ber meg om å gå våre egne veier. Jeg ble så trenger hjelp som jeg holdt på å be for ham til å ombestemme seg, men han aldri gjorde, vi var ikke lenger bor sammen etter en tid. Jeg var så behov for hjelp til å gjenopprette mitt ekteskap som jeg var så desperat etter hjelp og så heldig for meg at jeg kom accrose en kvinne som hjalp peopel gjenopprette brutte relasjoner, jeg kontaktet henne tro at jeg ville bli hjulpet, jeg forklarte mitt problem til henne, og hun forsikret meg om at hun ville hep meg, jeg gjorde alt hun ba for meg, og etter at hun avsluttet arbeidet med problemet mitt 6 dager senere mannen min ringte meg for å tilgi ham for å skade meg, og han er klar til å komme tilbake til meg å bli min mann igjen, og nå er vi lykkelige sammen, og jeg er selv gravid nå. Jeg vil takke denne fantastiske kvinnen som hjalp meg gjenopprette mitt ekteskap, Gud velsigne henne. Hvis du trenger henne hjelpe kontakte henne via annperry229@gmail.com.

  SvarSlett
 23. Hello Wonderful Viewers Join me give thanks to Dr Sunshine for his Divine help on my life. 3 years ago i was diagnosed of Genital Herpes, and ever since i have been looking for a remedy on how to eradicate my disease. so i went in search for a cure and behold i came in contact with my famous Dr Sunshine who has cured people of their Genital Herpes, i was so glad that finally i can be cured from this disturbing disease and so i contacted his email adrress: dr.sunshineherbalhome@gmail.com call or whatsApp +2349051208634 and when i did email him he wrote to me and give me a brief instruction on how to get my medicine prepared and so he did he prepare my medicine and sent to me to receive and told me that in 2 weeks i will see his great work.i beckoned on his words and so he did.i received my medicine and i used it in 2 weeks and i was totally cured. contact him today and be cured. So friends my advise is if you have such sickness disease, HERPES CURE OR CANCER OR HIV&AIDS, PENIS ENLARGEMENT,ASTHMA.

  SvarSlett
 24. Mitt liv ble ødelagt når mannen min sendte meg pakking, etter 17 år som vi har vært sammen. Jeg var fortapt og hjelpeløs etter å ha prøvd så mange måter å gjøre min mann ta meg tilbake. En dag på jobb, jeg var fraværende minded uten å vite at sjefen min kalte meg, så han satt og spurte meg hva det var alt om jeg fortalte ham og han smilte og sa at det ikke var et problem. Jeg har aldri forstå hva han mente med det var ikke et problem å få mannen min tilbake, sa han at han brukte en spell å få sin kone tilbake da hun forlot ham for en annen mann, og nå er de sammen til dato og ved første jeg ble sjokkert høring slike ting fra min sjef. Han ga meg en e-postadresse til den store spell caster som hjalp ham med å få sin kone tilbake, jeg trodde aldri dette ville fungere, men jeg hadde ikke noe valg enn å komme i kontakt med spell caster som jeg gjorde, og han ba for mine opplysninger og at min mann til å gjøre ham kaste spell og jeg sendte ham detaljene, men etter to dager, mamma ringte meg at min mann kom bedende at han vil ha meg tilbake, jeg trodde aldri det fordi det var akkurat som en drøm, og jeg måtte jag ned til min mødre sted og til min største overraskelse, ble min mann kneler foran meg ber om tilgivelse for at han vil ha meg og ungene hjemme, så jeg ga DR IREDIA en samtale om plutselig endring av min mann, og han gjorde det klart for meg at min mann vil elske meg til slutten av verden, at han aldri vil forlate mitt syn. Nå meg og mannen min er sammen igjen, og har begynt å gjøre hyggelige ting han ikke har gjort før, han gjør meg glad og gjøre det han er vel å gjøre som en mann uten mas. Alt takket være DR IREDIA. Hvis du trenger hjelp angående ekteskap, vennligst ta kontakt med DR IREDIA for å få hjelp. Du kan nå ham via e-post: drirediaherbalhome@gmail.com Han er en pålitelig mann.

  SvarSlett
 25. HELLO everybody am from New Zealand I wanna thank the great DR ABOR for curing me from herpes virus and hiv with the help of his herbal medicine am very happy, I never thought I would ever be cured because of the condition the doctor give to me, until a friend of mine direct me to this man called DR ABOR who healed me totally from herpes virus and hiv, he is a good man and he also cast spell, you can reach him with IRABORSPELLHERBALHOME@GMAIL.COM
  and he also cure HEPATITIS A B C
  and ANY TYPE OF CANCER, LUPUS, HPV, LOOKING FOR BABY, ERECTION EJACULATION
  and HIV AIDS
  he also cast spell to get your EX BACK
  you can reach him on via IRABORSPELLHERBALHOME@GMAIL.COM OR WHATSAPP +393512728432

  SvarSlett
 26. This blog is so nice to me. I will continue to come here again and again. Visit my link as well. Good luck
  http://www.jualobataborsiherbal.com/ obat aborsi
  http://www.jualobataborsiherbal.com/cara-menggugurkan-kandungan/ cara menggugurkan kandungan
  http://obataborsi59.com/ obat aborsi
  http://obataborsi59.com/cara-menggugurkan-kandungan-dengan-cepat-dan-aman/ cara menggugurkan kandungan
  http://obattelatdatangbulan.info/ obat telat datang bulan
  http://klinikobataborsi.com/ jual obat aborsi
  http://jualobatpenggugurkandungan.net/ obat penggugur kandungan
  http://tandatandakehamilan.net/ tanda tanda kehamilan
  http://tandatandakehamilan.net/cara-cepat-dan-selamat-menggugurkan-kandungan/ cara menggugurkan kandungan

  SvarSlett
 27. Hei folk i huset, jeg vil at dere alle skal hjelpe meg med å takke denne fantastiske åndelige faren, ring Dregbo for det fantastiske arbeidet han har gjort for meg.
  Livet mitt var så betyr at forvirring var røff på hele mitt ansikt til det punktet jeg blir latter til min Junior.
  Jeg har en god ansettelse og kult lønn, men problemet mitt er at jeg finner det vanskelig å tiltrekke seg en mann eller finne en mann som er klar til å gift meg.
  Alle mennene som kommer til meg, forblir vi for en gang minst tre munner og går av meg uten grunn, jeg var så forvirret fordi jeg er en veldig god jente som respekterer en mann og aldri vil ha noe fra en annen mann, Jeg tilbringer selv pengene våre til da.
  Den som smerter meg mest, er den siste fyren jeg mente februar i år.
  Fyren var så forelsket i meg og var veldig glad fordi jeg fortalte meg selv at hvis jeg kan bli gift i år, vil jeg bare drepe meg selv fordi alle mine yngre har giftet seg og har alt til to barn.
  Fyren jeg mente sist var så forelsket i hverandre, og jeg var så glad for at jeg kjøpte ham bil og han fikk jobb gjennom meg, vi var veldig glad og planla å gifte seg i april, solidt, han bare Chang Og vil aldri se ansiktet mitt, en dag kom han til meg og returnerte alt jeg både for ham selv bilen, han ønsket selv å ha den gode jobben han har, jeg fortalte ham ikke å jobbe helt fordi det ikke er Går lett å få en slik sånn.
  Jeg ble veldig undertrykt og forvirret fordi du ikke virkelig kjente grunnen til at menn vil elske meg og slutten de vil bare gå og aldri vil se meg igjen uten grunn.
  Jeg gråter dager og natt nekter å spise fordi hvis jeg ikke kan gifte meg nå, da dette betyr at jeg aldri vil bli gift igjen i livet igjen.
  En dag jeg venn av meg ringe meg og gi denne mannen e-post fra Afrika, fortalte min venn at han fant denne e-posten fra gjennom hemmelig side.
  Jeg fortalte min venn at jeg ikke vil få en mann gjennom hemmelighet eller magi, min venn fortalte meg at det ikke er en hemmelighet eller magi at jeg bare skulle kontakte mannen og forklare alt om meg selv til ham via e-posten, og hun fortalte også Jeg skal også be mannen svarer på meg.
  Jeg sa ok, jeg skriver alt og sender det til e-posten, omtrent en time senere, svarer han på meg og fortalte meg at han ikke skal bekymre seg for et gråt igjen at han skal hjelpe meg.
  Senere sender han også en annen post til meg og fortalte meg å sende ham bildet mitt og navnet til ham,
  Jeg var glad umiddelbart, jeg sendte kravet til ham. Jeg var så undertrykt at han sendte meg og emailet igjen og fortalte meg at alle mennene som løper fra, ikke gjorde det med vilje at jeg har en åndelig mann som ikke vil at menn skal få Giftet seg med meg for ekte, jeg var så forvirret han fortalte meg en stund når jeg våkner om natten, finner jeg meg selv våt som noen som elsker, og dette skjedde med meg en gang i munnen eller to ganger i munnen, jeg fortalte ham alt Er sannhet, og dette skjedde virkelig med meg, men jeg har ikke grunnen til at han fortalte meg at det var på grunn av min åndelige mann.
  Jeg ber mannen om å hjelpe meg fordi alt han fortalte meg var sannhet.
  Han fortalte meg ikke å bekymre seg for at alt vil bli bra.
  Han fortalte meg hva vi må gjøre umiddelbart for å skille meg og han.
  Han fortalte meg hva jeg må gi for å gjøre arbeidet.
  Jeg gir alt han trenger, og han hjelper meg virkelig i tre dager for å gjøre arbeidet.
  Jeg er så glad akkurat nå fordi jeg kommer til å bli gift neste uke med en fantastisk mann av mitt valg.
  Jeg vet ikke hvordan jeg skal takke denne mannen, jeg vil at hver kropp skal hjelpe meg, takk denne mannen, og vær så snill, hvis du har noe problem, vennligst kontakt ham via denne e-posten.
  dregbosolutioncenter@gmail.com
  Jeg elsker deg så mye pappa, jeg virkelig som du kan komme til bryllupsdagen min.

  SvarSlett
 28. Jeg heter lilian N. Dette er en veldig glad dag i mitt liv på grunn av den hjelpen Dr.saguru har gitt meg, ved å hjelpe meg å få min ex ektemann tilbake med sin magiske og kjærlighetsspell. Jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min var virkelig juks på meg og søkte etter skilsmisse, men da jeg kom over Dr.semu-e-post på internett på hvordan han har hjulpet så mange mennesker til å få sin eks tilbake Og bidra til å fikse forholdet.og få folk til å være lykkelige i forholdet deres. Jeg forklarte min situasjon for ham og deretter søke hans hjelp, men til min største overraskelse fortalte han meg at han vil hjelpe meg med mitt tilfelle, og her feirer jeg nå fordi mannen min har forandret seg helt for godt. Han vil alltid være hos meg og kan ikke gjøre noe uten min nåtid. Jeg nyter virkelig ekteskapet mitt, hva en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett fordi Dr.saguru er virkelig en ekte stavekaster. Trenger du hjelp da kontakten doktor SAGURU NOW via e-post: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183 Han er det eneste svaret på ditt problem og får deg til å føle deg glad i forholdet ditt.og hans også perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 VIN EX TILBAKE
  3 FRUIT OF THE WOMB
  4 PROMOTION SPELL
  5 PROTECTION SPELL
  6 BUSINESS SPELL
  7 god jobbspill
  8 LOTTERY SPELL OG HJEMMESKAP SPELL.

  SvarSlett
 29. Hvis du lider av smerte og sorg for å bli gjort med din eks. Hvis du er desperat til å gjenvinne den. Og hvis du er virkelig klar til å bli kvinnen, vil han ikke være i stand til å motstå ... Så dette kan være det viktigste brevet du vil lese. Her er hvorfor.
  Du kan gjenvinne mannen din tilbake. Du kan gjøre det om 7 dager fra nå. Og dette systemet fungerer, uansett hvor komplisert situasjonen din er. Du elsker fortsatt din eks. Men alt han sier er "Det er ikke deg, det er meg" Jeg vet at ting ikke er enkle for deg. Du forstår ikke oppførselen til din ex eller de tingene han sier nå. Du er super forvirret og trenger en løsning.
  Se, la oss innse det. Ingen av de rådene du får fra vennene dine, fungerer, ikke sant?
  Og du vet at ikke så enkelt "overvinne enden" som alle sier.
  Piken av å ikke være med ham er enkelt for mye Vel, hold deg på stolen din fordi det er nå et revolusjonerende system som du kan bruke for å sikre at exen din vil være med deg igjen. Selv om det var en forferdelig slutt .Imagine Du kan skape slike hyggelige forhold som en mann ville gjøre noe - selv gå ned på knærne og be ham om å gifte seg med ham - bare for å holde deg alltid ved siden av ham. Dr Sharaja staver er her for å hjelpe og hjelpe deg med å få din ex tilbake i livet ditt. Du kan kontakte ham dr sharajasid@gmail.com eller skriv ham +1 (514) 4374562

  SvarSlett
 30. Livet mitt ble ødelagt da mannen min sendte meg pakking, etter 17 år som vi har vært sammen. Jeg var tapt og hjelpeløs etter å ha prøvd så mange måter å få mannen min til å ta meg tilbake. En dag på jobb var jeg fraværende uten å vite at sjefen min ringte meg, så han satt og spurte meg hva det handlet om, jeg fortalte ham, og han smilte og sa at det ikke var et problem. Jeg forstod aldri hva han mente fordi det ikke var et problem å få mannen min tilbake, han sa at han brukte en stave for å få sin kone tilbake da hun forlot ham for en annen mann, og nå er de sammen til dato og i begynnelsen var jeg sjokkert å høre Slik ting fra sjefen min. Han ga meg en e-postadresse til den store stavekasteren som hjalp ham med å få sin kone tilbake, jeg trodde aldri at dette ville fungere, men jeg hadde ikke annet valg enn å komme i kontakt med stavekassen som jeg gjorde, og han ba om min informasjon og Det som min ektemann gjorde for å få ham til å kaste stavningen, og jeg sendte ham detaljene, men etter to dager ringte moren min at mannen min kom og ba om at han ville ha meg tilbake, jeg trodde aldri det fordi det var akkurat som en drøm og jeg Måtte rush ned til min mors sted og til min største overraskelse, min mann knelte før jeg ba om tilgivelse at han vil ha meg og barna hjem, da ga jeg DR IREDIA et anrop om plutselig forandring av mannen min, og han gjorde det Klart for meg at mannen min vil elske meg til verdens ende, at han aldri vil forlate meg. Nå er jeg og min mann igjen sammen igjen og har begynt å gjøre hyggelige ting han ikke har gjort før, han gjør meg glad og gjør det han antar å gjøre som en mann uten å gnage. Alt takk til DR IREDIA. Hvis du trenger hjelp angående ekteskap, vennligst kontakt DR IREDIA for å få hjelp. Du kan nå ham via e-post: drirediaherbalhome@gmail.com Han er en pålitelig mann.

  SvarSlett
 31. TAKK TIL STOR DR Sunny for å løse mine problemer hans e-post er (drsunnydsolution1@gmail.com
  Jeg heter Miss Fatima, jeg var gift med mannen min i 5 år, vi bodde lykkelig sammen i år og ikke før han reiste til Australia for en forretningsreise hvor han møtte denne jenta og siden da hater han meg og barna og kjærligheten Hennes eneste. Så da mannen min kom tilbake fra turen sa han at han ikke vil se meg og barna mine igjen, så han kjørte oss ut av huset, og han dro til Australia for å se den andre kvinnen. Så jeg og barna mine var nå så frustrert, og jeg bodde bare hos mamma, og jeg var ikke å behandle godt fordi moren min ble gift med en annen mann etter min fars død, slik at mannen hun giftet seg, ikke behandlet henne godt, jeg Og barna mine var så forvirrede, og jeg var på utkikk etter en måte å få mannen min hjem, fordi jeg elsker og verne ham så mye, så en dag da jeg surfer på datamaskinen min, så jeg et vitnesbyrd om denne stavekasten DR Sunny, vitnesbyrd Deles på internett av en dame, og det imponerer meg så mye jeg også tenker på, gir den en prøve. Først var jeg redd, men når jeg tenker på hva jeg og barna mine går gjennom så jeg kontaktet ham og han fortalte meg å være rolig i bare 24 timer som mannen min skal komme tilbake til meg og til min beste overraskelse fikk jeg et anrop Fra mannen min på den andre dagen spør etter barna og jeg ringte DR Sunny og han sa at dine problemer er løst barnet mitt. Så dette var hvordan jeg får familien min tilbake etter et langt stress på å bremse opp av en ond dame, så med all denne hjelpen fra DR Sunny, jeg vil at dere alle på dette forumet skal bli med meg for å si en stor takk til DR Sunny, og jeg vil Også råd til noen i slike eller lignende problemer eller noen form for problemer bør også kontakte ham hans e-post er) (drsunnydsolution1@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og problemer i livet. Enda sin e-postadresse er (drsunnydsolution1@gmail.com)

  Han er spesialisert i den følgende spellen.

  (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.

  (2) hvis du alltid har dårlige drømmer.

  (3) Hvis du vil bli markedsført på kontoret.

  (4) Hvis du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg.

  (5) Hvis du vil ha et barn.

  (6) Hvis du vil være rik.

  (7) Hvis du vil knytte din mann / kone til å være din for alltid.

  (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.

  (9) Hvordan du ble svindlet og du vil gjenopprette, mistet du penger.

  (10) hvis du vil stoppe skilsmissen din.

  (11) Hvis du vil skille ektemannen din.

  (12) hvis du ønsker at dine ønsker skal gis.

  (13) Graviditet staver for å tenke baby

  (14) Garanterer deg å vinne de fryktelige rettssaken og skilsmisse uansett hvilken scene

  (15) Stopp ekteskapet eller forholdet ditt fra å bryte fra hverandre.

  (16) hvis du har sykdom som (H I V), (CANCER) eller noen sykdom.

  (17) hvis du trenger bønner for utlevering for barnet ditt eller deg selv.

  Igjen sørg for at du kontakter ham hvis du har noe problem, vil han hjelpe deg. Hans e-postadresse er (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakte ham umiddelbart .... ring til ham nummer eller whatsapp ham +2348077620669

  SvarSlett
 32. Necesita ayuda para resolver su problema de infertilidad o para quedar embarazada? Contacte al baba eromosele home de la solución en este email (babaeromosele12345@gmail.com) ¡Soy de los EEUU, he estado intentando por 5 años para conseguir embarazada y la ayuda necesitó! He estado yendo a los doctores pero todavía nada. El doctor dijo que yo y mi esposo estamos bien y no sé a dónde más dirigirnos. Hasta que un día mi amigo me presenta a este gran lanzador de hechizos que la ayudó a recuperar a su marido perdido con un hechizo de amor y también la hizo embarazada, así que decidí contactar a este lanzador de hechizos baba eromosele en su correo electrónico ((babaeromosele12345@gmail.com) después de la interacción con él me instruyó sobre qué hacer, después de que entonces debería tener relaciones sexuales con el mi marido o cualquier hombre que amo en este mundo, y lo hice así, dentro de los próximos meses fui a un chequeo y Mi médico me confirmó que estoy 2 semanas embarazada de dos bebés. ¡¡Estoy tan feliz!! Si usted también necesita ayuda para quedar embarazada o necesita su ex volver por favor póngase en contacto con su dirección de correo electrónico: (babaeromosele12345@gmail.com o llame o whatsapp él su línea directa +2347037137208

  SvarSlett
 33. Mitt navn er Luco, basen i Frankrike er her for å dele et veldig viktig vitnesbyrd til dere alle om hvordan denne grate Afrika-far kalt DR UJIAGBE hjelper meg å få min kone til å bli gravid, vi har prøvd å få vår egen baby for de siste 7 årene Men ingen positiv løsning før jeg får denne fars e-postadressen fra internett på hvordan en dame fra USA var vitne om sitt gode arbeid han gjorde for henne, forenkler hennes forhold til mannen hennes, og hvordan far hjelper henne til å gjenforene henne og hennes ektemann som Har forlatt henne i nesten to og et halvt år på grunn av en annen kvinne, så diskuterer jeg det med min kone hvis vi skal prøve, og hun er enig i det. Først tenkte jeg at det var en svindel når han ber oss om å Send ham penger til å kjøpe de tingene han skal bruke til å kaste ut en stave som var plassert på meg av min eks, og jeg nekter å gifte seg fordi hun var dobbelt datering rundt meg med mitt varsel, jeg var veldig supprese når far Fortalte meg alt dette fordi alt han fortalte meg om meg og min eks var Sannheten, men jeg tror aldri eller tror hun vil gå så langt fordi jeg brøt opp med henne på grunn av sin dårlige oppførsel.
  Jeg adlyder far og følger hans instruksjon, se etter 2 måneder av vår bønn og jobbe med ham, min kone gikk for å sjekke opp og legen bekrefter hennes to uker gravid etter å ha adlyd og følge faderinstruksjoner, vi er så glade akkurat nå vil jeg alltid fortsette Takk denne faren for sin gode hjelp han gjorde for meg og min familie, vær så snill min kjære viwer hvis noen har noe problem med ham eller hennes partner, vennligst ta kontakt med denne flotte mannen for alle slags hjelp, jeg lover deg, han vil bosette den Og få familien til å komme sammen igjen og være glad for alltid.
  Du kan nå ham gjennom hans private Email, drujiagbeblacktemple@gmail.com.
  Han informerer meg om at han kan hjelpe med noen av følgende problemer nedenfor
  (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.
  (2) hvis du alltid har dårlige drømmer.
  (3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
  (4) Du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg.
  (5) Hvis du vil ha et barn.
  (6) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
  (7) Hvis du vil kurere HIV-AIDS
  Kontakt ham nå for umiddelbar løsning av din
  Problemer på drujiagbeblacktemple@gmail.com
  Takk for tiden din.

  SvarSlett
 34. TESTIMONY ON HOW I GOT PREGNANT. I was married at 26 and immediately tried to get pregnant. When I was unable to conceive I had blood tests for fertility and was told that I had an FSH (follicle stimulating hormone) of 54 and would not be able to have children. Even though the doctors knew that I had been diagnosed with Hashimoto's thyroiditis since age 20, no one bothered to check my thyroid levels. my TSH was measured at .001. My Synthroid dosage was lowered. a friend advise me to contact a Herbal doctor DR.MIDNIGHT who help with fertility with her medicine, i collected her contact an explain my situation to her she prepared for me a herbal medicine which i took as describe I by her. became pregnant very quickly, I had a successful pregnancy. I have my baby March 2015. to get pregnant at age 35 with my 2nd child in May 2017, thank you mama , this is her email contact if you require her help you can email dr.midnight5@gmail.com him if you need his assistance in your relationship or any other Case.
  1) Love Spells
  2) Lost Love Spells
  3) Divorce Spells
  4) Marriage Spells
  cure for CANCER,
  ASTHMA,
  IMPOTENCE,

  Contact this great man if you are having any problem for a lasting solution
  through dr.midnight5@gmail.com or call or whatsapp him his direct line +2347037137208

  SvarSlett
 35. Etter 9 år i ekteskapet med mannen min med 3 barn, begynte mannen min å gå ut med andre damer og viste meg kald kjærlighet, ved flere anledninger truet han med å skille seg fra meg da jeg ønsket å spørre ham om sin affære med andre damer, Jeg var helt ødelagt og forvirret til en gammel venn av meg fortalte meg om en kjærlighetsdoktor ved navn DR Goko som hjelper folk med deres forhold og deres ekteskapsproblem, introduserer hun meg til denne legen som virkelig hjelper meg når jeg kontaktet ham, han fikk min mann Tilbake i 48 timer, så han begynte å be om unnskyldning, nå har han sluttet å gå ut med damer og han er med meg for godt og for ekte. Ta kontakt med denne kjærlighetslegen i forhold eller ekteskapsproblem, og finn alle typer problemer du finner vanskelig å løse, og han vil legge en varig løsning for dem. Her er hans e-postadresse, (dr.gokosspiritualcaster@gmail.com du kan legge ham til Whatsapp og Viber +2348056398964 Lykke til dere alle

  SvarSlett
 36. Mitt HIV-virus ble kurert av en herlig medisinsk mann. Siden de siste 7 månedene hadde jeg dette viruset. De siste 5 ukene var jeg i en stor smerte, så jeg sa en av vennene mine om det. Hun fortalte meg at det er en stor urtemedisin som kan kurere hiv og mange sykdommer, og jeg hjelper også folk til å bli gravid og bringe tilbake EX. Jeg spurte henne om hun kunne gi det til henne, hun ga meg e-posten, jeg mailet henne og hun sendte meg urtemedisin og urte såpe via DHL-tjeneste til min land, fortalte meg hvordan jeg skal bruke urte såpe og drikker urter og etter noen uker bør jeg gå på prøve. Hva jeg gjorde da legen fortalte meg at jeg nå er HIV-negativ, kunne jeg ikke tro på meg selv. Jeg dro for å se en annen lege. Resultatet var fortsatt det samme. Jeg kunne ikke holde dette til meg selv, så jeg bestemte meg for å legge det på denne siden. at hvis noen her trenger å hjelpe til med å kurere sitt HIV-virus eller forsøke å bli gravid, bør han også ha ham urtekrem til penisforstørrelse og håndtere åndelige problemer også, du kan sende ham e-post til drosasherbalhome@gmail.com eller WhatSAP han via hans mobilnummer + 2349035428122 ønsker deg lykke til her er hans nettsted http://drosasherbalhomecure.webs.com

  SvarSlett
 37. Jeg heter lilian N. Dette er en veldig glad dag i mitt liv på grunn av den hjelpen Dr.saguru har gjort til meg ved å hjelpe meg å få min ex ektemann tilbake med sin magiske og kjærlighetsspell. jeg var gift i 6 år, og det var så forferdelig fordi mannen min var virkelig juks på meg og søkte etter skilsmisse, men da jeg kom over Dr.semu-e-post på internett på hvordan han har hjulpet så mange mennesker til å få sin eks tilbake og bidra til å fikse forholdet.og få folk til å være lykkelige i forholdet deres. jeg forklarte min situasjon for ham og deretter søker hans hjelp, men til min største overraskelse fortalte han meg at han vil hjelpe meg med mitt tilfelle, og her feirer jeg nå fordi mannen min har forandret seg helt for godt. Han vil alltid være hos meg og kan ikke gjøre noe uten min nåtid. Jeg nyter virkelig ekteskapet mitt, hva en flott feiring. Jeg vil fortsette å vitne på internett fordi Dr.saguru er virkelig en ekte stavekaster. Trenger du hjelp da kontakt lege saguru nå via e-post: drsagurusolutions@gmail.com eller whatsapp +2349037545183 han er det eneste svaret på problemet ditt og gjør du føler deg glad i forholdet ditt.og hans også perfekt i
  1 LOVE SPELL
  2 VIN EX TILBAKE
  3 FRUIT OF THE WOMB
  4 PROMOTION SPELL
  5 PROTECTION SPELL
  6 BUSINESS SPELL
  7 god jobbspill
  8 LOTTERY SPELL og DOMSTOLEN SPILL.

  SvarSlett
 38. Et fantastisk vitnesbyrd på en stavekaster som brakte mannen min tilbake til meg .. Mitt navn er favorisere.
  Jeg er lykkelig gift med en nydelig og omsorgsfull mann med to barn. Et veldig stort problem skjedde i familien min for syv måneder siden, mellom meg og min mann, så forferdelig at han tok saken til retten for en skilsmisse. han sa at han aldri ville bli med meg igjen, og at han ikke elsket meg lenger, så han pakket ut av huset og fikk meg og mine barn til å gå gjennom store smerter. Jeg prøvde alle mine mulige midler for å få ham tilbake, etter mye tigging, men alt til ingen nytte. og han bekreftet det at han har fattet sin beslutning, og han ville aldri se meg igjen. Så på en kveld, da jeg kom tilbake fra jobb, møtte jeg en gammel venn av meg som spurte mannen min. Så jeg forklarte alt til henne, så hun fortalte meg at den eneste måten jeg kan få mannen min tilbake er å besøke en stavekaster, fordi det virkelig har jobbet for henne også. Så jeg trodde aldri på magi, men jeg hadde ikke noe annet valg enn å følge hennes råd. Deretter ga han meg e-postadressen til stavekassen som hjelper henne før, så neste morgen sendte jeg en e-post til adressen hun ga til meg, og stavkirken forsikret meg om at jeg vil få mannen min tilbake. Hva en fantastisk uttalelse! Jeg trodde aldri, så han snakket med meg og fortalte meg alt vi trengte å gjøre. Så ca 4 dager senere etter at vi jobbet sammen og be, så overraskende, min mann som ikke ringte meg for de siste syv 7 månedene, ringte meg for å informere meg om at han kom tilbake. Så utrolig!! Så det var hvordan han kom tilbake samme dag, med mye kjærlighet og glede, og han ba om unnskyldning for sin feil, og for smerten han forårsaket meg og mine barn. Så fra den dagen var vårt forhold nå sterkere enn det det var før, ved hjelp av en stavekaster. Den onde dame som bruker voodoo-spellet til å stjele mannen min fra meg, ropte fortsatt, men mannen min hadde det nok til å fortelle henne at det er over mellom dem, at han endelig har flyttet tilbake til familien sin igjen, og han blokkerer henne fra all kontaktlisten.
  Jeg er veldig veldig fornøyd med mannen min igjen, så vær så snill, jeg vil rådgive deg der ute for å besøke samme e-post dregbosolutioncenter@gmail.com, hvis du er i en slik tilstand, eller har du noe problem med å "bringe din ex tilbake. Så takk til denne faren for å bringe tilbake mannen min, og brakte meg igjen til familien min.
  prøv å nå ham gjennom denne private e-posten, dregbosolutioncenter@gmail.com, og forklar alt til ham, og takk meg også senere etter at du har forsøkt. elsker deg så grøt sir.

  SvarSlett

 39. Min lidenskap for kjærlighet og liv har gjort at jeg tar på her for å fortelle alle hvordan presten manuka brakte tilbake mannen min som har vært borte i 9 måneder. Det var all forvirring og nød for meg når min mann som jeg elsker og verner, ikke ville elske meg lenger, men heller valgte å holde meg til en annen dame på bekostning av mine følelser uten overbevisende grunner som gjør meg gal. Men det er all historie nå, har prestemankaen vist seg verdig å bli kalt en sann og utvalgt, da han har slettet ut mine tårer ved å bringe mannen min tilbake til meg.Her er hans kontakt for å nå ham lovesolutiontemple1@gmail.com og han er også på hangout for ansiktskart .. takk og Gud velsigne for din hjelp.

  SvarSlett
 40. THANKS TO Dr Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) FOR SOLVING MY PROBLEMS
  An amazing testimony on a spell caster who brought my wife back to me.. My name is Elamine,i live in Norway, and I'm happily married to a lovely and caring wife,with two kids. A very big problem occurred in my family seven months ago,between me and my wife. so terrible that she took the case to court for a divorce. he said that she never wanted to stay with me again, and that he didn't love me anymore.So he packed out of my house and made me and my children passed through severe pain. I tried all my possible means to get he back, after much begging,but all to no avail and he confirmed it that he has made his decision, and he never wanted to see me again. So on one evening, as i was coming back from work, i met an old friend of mine who asked of my wife. So i explained every thing to him, so he told me that the only way i can get my wife back, is to visit a spell caster because it has really worked for him too. So i never believed in spell but i had no other choice than to follow his advice. Then he gave me the email address of the spell caster whom he visited.{isikolosolutionhome@gmail.com}. So the next morning i sent a mail to the address he gave to me and the spell caster assured me that i will get my wife back the next day.What an amazing statement!! I never believed so he spoke with me and told me everything that i need to do. Then the next morning, So surprisingly, my wife who didn't call me for the past seven {7} months gave me a call to inform me that he was coming back. So Amazing!! So that was how she came back that same day with lots of love and joy and she apologized for his mistake and for the pain he caused me and my children. Then from that day our relationship was now stronger than how it were before,by the help of a spell caster DR Ajisafe spellcaster.
  So,if you are in a similar problem or any kind of problems you can also contact him via his isikolosolutionhome@gmail.com or call or whatsapp him his direct line +2348133261196

  HE ALSO SPECIALIZE IN THE THE FOLLOWING PROBLEMS;

  (1) If you want your ex back.
  (2) If you want to be promoted in your office.
  (3) If you want a child.
  (4) if you have any sickness like ( H I V/AIDS ),(CANCER) or any sickness
  (5) if you are deaf and blind and you want to see and hear again.

  once again make sure you contact him if you have any problem he will help you. his email address is isikolosolutionhome@gmail.com or call or whatsapp him his direct line +2348133261196

  SvarSlett
 41. TAKK TIL STOR DR SØRLIG FOR Å LØSE MINE PROBLEMER ER EMAILEN hans (drsunnydsolution1@gmail.com
  Jeg heter Miss Fatima, jeg var gift med mannen min i 5 år. Vi bodde lykkelig sammen i år og ikke før han reiste til Australia for en forretningsreise hvor han møtte denne jenta og siden da hater han meg og barna og kjærligheten hennes eneste. så da mannen min kom tilbake fra turen sa han at han ikke ville se meg og barna mine igjen, så han kjørte oss ut av huset, og han dro til Australia for å se den andre kvinnen. så jeg og barna mine var nå så frustrert, og jeg bodde bare hos mamma, og jeg ble ikke behandlet bra fordi moren min ble gift med en annen mann etter min fars død, slik at mannen hun giftet seg, ikke behandlet henne godt, jeg og barna mine var så forvirrede, og jeg var på utkikk etter en måte å få mannen min hjem, fordi jeg elsker og verne ham så mye, så en dag da jeg surfer på datamaskinen min, så jeg et vitnesbyrd om denne staveboksen DR Sunny, vitnesbyrd deles på internett av en dame, og det imponerer meg så mye jeg også tenker på, gir den en prøve. Først var jeg redd, men når jeg tenker på hva jeg og barna mine går gjennom så jeg kontaktet ham, og han fortalte meg å være rolig i bare 24 timer som mannen min skal komme tilbake til meg og til min beste overraskelse fikk jeg et anrop fra mannen min på den andre dagen spør etter barna og jeg ringte DR Sunny og han sa at dine problemer er løst barnet mitt. så dette var hvordan jeg får familien min tilbake etter et langt stress på å bremse opp av en ond dame, så med all denne hjelpen fra DR Sunny, jeg vil at dere alle på dette forumet skal bli med meg for å si en stor takk til DR Sunny, og jeg vil også råd til noen i slike eller lignende problemer eller noen form for problemer bør også kontakte ham hans e-post er) (drsunnydsolution1@gmail.com) han er løsningen på alle dine problemer og problemer i livet. Enda sin e-postadresse er (drsunnydsolution1@gmail.com)

  Han er spesialisert i den følgende spellen.

  (1) Hvis du vil ha din ex tilbake.

  (2) hvis du alltid har dårlige drømmer.

  (3) Hvis du vil bli markedsført på kontoret.

  (4) Hvis du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg.

  (5) Hvis du vil ha et barn.

  (6) Hvis du vil være rik.

  (7) Hvis du vil knytte din mann / kone til å være din for alltid.

  (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.

  (9) Hvordan du ble svindlet, og du vil gjenopprette, mistet du penger.

  (10) hvis du vil stoppe skilsmissen din.

  (11) Hvis du vil skille ektemannen din.

  (12) hvis du ønsker at dine ønsker skal gis.

  (13) Graviditet staver for å tenke baby

  (14) Garanterer deg å vinne de fryktelige rettssaken og skilsmisse uansett hvilken scene

  (15) Stopp ekteskapet eller forholdet ditt fra å bryte fra hverandre.

  (16) hvis du har sykdom som (H I V), (CANCER) eller noen sykdom.

  (17) hvis du trenger bønner for utlevering for barnet ditt eller deg selv.

  Igjen sørg for at du kontakter ham hvis du har noe problem, vil han hjelpe deg. hans e-postadresse er (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakte ham umiddelbart ... eller ring eller whatsapp ham nummer +2348077620669

  SvarSlett
 42. Dette er mitt vitnesbyrd om det gode arbeidet til en mann som hjalp meg. Jeg heter Isabella Brown, og jeg er basert i London. Livet mitt er kommet tilbake! Etter 8 års ekteskap forlot mannen min og forlot meg med våre tre barn. Jeg følte at livet mitt var i ferd med å ende og det falt fra hverandre. Takk til en trollmann som heter DR Barbara som jeg møtte på nettet. På en trofast dag, mens du surfer på Internett, var jeg på utkikk etter en god spellcaster som kunne løse mine problemer. Jeg fant en rekke vitnesbyrd om denne trollmannen. Noen vitnet om at han brakte sin tidligere elsker tilbake, noen vitnet om at han gjenoppretter livmoren, noen vitnet om at han kan uttrykke en stave for å stoppe skilsmissen, og så videre. Det var et bestemt vitnesbyrd som jeg så, det var en kvinne som heter Grace, hun vitnet om hvordan Dr. Barbara tok tilbake sin tidligere elsker på mindre enn 72 timer og på slutten av vitnesbyrdet dro hun doktors e-postadresse. . Barbara. Etter å ha lest alt dette bestemte jeg meg for å prøve DR Barbara. Jeg kontaktet ham via e-post, og jeg forklarte problemet mitt. På bare 3 dager kom min mann tilbake til meg. Vi løser våre problemer, og vi er enda lykkeligere enn før. Dr. Barbara er virkelig en talentfull og talentfull mann, og jeg vil ikke slutte å publisere den fordi han er en fantastisk mann ... Hvis du har et problem, og du er ute etter en ekte og ekte trollmann for å løse dette problemet for deg. Prøv den store Dr. Barbara i dag, han kunne være svaret på ditt problem. Du kan kontakte: barbaravoodootempel@gmail.com Takk, Barbara. Kontakt ham for følgende:
  (1) Hvis du vil gjenopprette ex
  (2) Hvis du alltid har dårlige drømmer.
  (3) Du vil bli markedsført på kontoret din.
  (4) Du vil at kvinner / menn skal løpe etter deg.
  (5) Hvis du vil ha et barn.
  (6) Du vil være rik.
  (7) Du vil binde din mann / kone for å være din for alltid.
  (8) Hvis du trenger økonomisk hjelp.
  (9) Urtepleie
  10) Hjelp folk å komme ut av fengselet
  (11) Ekteskapsstifter
  (12) Mirakuløse trollformler
  (13) Lotteri
  (14) CHARMENDE PROFET
  (15) Attraktive staver
  (16) Eliminere sykdomstester
  (17) VINNENDE SPELLER AV VALGET
  (18) Suksess i utstillingsspellene
  (19) Enchantment å vite hvem du skal elske deg.
  (20) Business Spell
  (21) Fjern staver av hiv-sykdom
  Kontakt i dag på:
  barbaravoodootempel@gmail.com
  +2347032152878.
  Du kan også KONTAKT DET i applikasjonene i samme telefonnummer.

  SvarSlett
 43. Hallo
  Jeg ble fullstendig helbredet av herpesvirus med en urtemedisin
  Jeg er her for å oppleve DR MULIs store arbeid i mitt liv ved hjelp av hans tradisjonelle urtemedisin. Jeg har lidd av herpes siden 2 år, og siden da har jeg latt etter løsninger for å kurere den. Jeg har vært på forskjellige sykehus, men fant ut at ingen av dem jobbet for meg at jeg bare kaste bort penger. Så jeg tok medisinen min for å støtte livet mitt og redusere smerten. Jeg mottar en samtale fra søsteren min, og hun begynte å fortelle meg at en av vennene hennes som lider av samme herpes, har blitt kurert av en herbalist med sin urtemedisin, og så mange har blitt herdet av HIV gjennom sin urtemedisin. Da ble jeg overveldet, selv om jeg var litt forvirret, så hun oppfordret meg til å prøve ham også. Jeg sender ham en e-post og med en diskusjon, og han sendte meg urtemedisin av COURIER SERVICE. Jeg tok urtemedisinen i henhold til instruksjonene etter noen dager begynte jeg å legge merke til endringer og symptomene mine forsvunnet helt, etter 2 uker vil jeg få legen min til en test, og resultatet mitt var helt negativt. i dag er jeg helt fri. Må Gud velsigne denne mannen for helbredelsen i mitt liv, vennligst kontakt denne legen HERBS for å kurere ekte herpes.mulijonathanherbalhome@gmail.com eller whatsapp / call +2348147415238 slik at du også kan bli kurert og dele din testamente., ULIGHET HVORDAN KAN OGSÅ KAN BARE : HIV, DIABETER, KRAFT og mange flere. Bare kontakt ham og bli kurert

  SvarSlett
 44. HVORDAN DR IFA GAVE REDEGJØRENE FOR Å VÆRE HAPPY FOREVER
  Det er utrolig hvor heldig jeg føler etter å finne nettstedet ditt. I de siste 6 månedene har jeg vært så deprimert etter å ha mistet mannen min til en annen kvinne. Min pengesituasjon forverret seg så mye at jeg trodde jeg måtte fil for konkurs. Jeg hadde en stor del gjeld og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Ut av fullstendig og total desperasjon kontaktet jeg mange av de såkalte enkeltpersoner som lovte kraftig magi, hekseri eller svart magi. Ingen av dem jobbet, og ingen var like fantastiske, kjærlige og varme som Dr Marvel har vært. Han er definitivt forskjellig fra de andre, og jeg følte øyeblikkelig håp og styrke fra å høre om løftene han måtte tilby. Han bærer en renhet og guddommelig styrke som er så ren som frisk snø på bakken. Jeg ba om Dr. IFA mest kraftfulle magi og jeg ble lettet umiddelbart med at jeg hadde noen til å løse mine problemer for meg. Hans magi virket underverk og jeg er nå tilbake med mannen min og mine penger problemer løst seg selv etter å ha vunnet lotteriet. Dr. Marvel, jeg aner ikke hva jeg ville ha gjort uten at du var der for å hjelpe meg ut. Du kan kontakte ham via e-post ifasolutionhome@gmail.com eller ring ham på hans telefon +2348159101215.

  SvarSlett
 45. min kone forlot huset med barna våre til foreldrene sine i nesten 5 måneder. Alle anstrengelser for å bringe dem tilbake viste seg å være abortive. Venner og familie var alle bekymret, og min svært nærre venn gav meg et råd om Dr Goko hjelp; "Det er noen som kan håndtere situasjonen, han overbeviste meg og jeg hadde ikke annet valg enn å følge hans råd, fordi jeg aldri drømmer om å miste min vakre kone og barna og jeg var desperat etter å få dem tilbake. Så dr Goko gjorde alt for å hjelpe meg. min kone ringte og sa at hun skulle komme hjem ... ..det var så utrolig !!! Det var slik jeg fikk familien min tilbake gjennom legen din. Gjøre vårt ekteskap nå er sterkere enn noensinne. Mitt råd til deg der ute er å søke hjelp og fortelle ham dine problemer. Han er i stand til å håndtere alle ødelagte forhold og ekteskap selv mange flere. Tusen takk for å lagre ekteskapet mitt. (Dr.gokosspiritualcaster@gmail.comor whatsapp ham på mobilnummeret hans på +2348056398964

  SvarSlett
 46. Jeg tror aldri at HIV / ADS virkelig har en kur, til jeg møtte en testamente som skrev opp en av Dr Yare ex patient, hvordan han brukte Harbs til å helbrede henne og familien fra HIV / ADS, jeg gir ham også en prøveversjon fordi jeg har vært lever med HIV de siste 5 / halv årene, jeg var virkelig klar til å gjøre noe for å sikre at jeg kvitt det, det var hvordan jeg kontaktet ham, han fortalte meg bare ikke å bekymre meg om det lenger, han forberedte noen Harbal medisin og send det til meg her i mitt land gjennom en leveringstjeneste, vel ta det som han instruerte meg, så etter noen dager spurte han meg om å gå på prøve, som jeg egentlig gjorde, men for min største overraskelse som testresultatet kom ut, jeg fant ut at det var negativt, oh min Gud, fred ble automatisk restaurert tilbake til livet mitt. Jeg visste ikke hva jeg skulle si enn å fortsette å tenke Gud på det han har brukt Dr. Yare til å gjøre i livet, vennligst folk i verden, hvis du har eller går gjennom vanskeligheter, ikke nøl med å gi Dr Yare et forsøk , jeg tror så mye at forsøket definitivt vil overbevise deg, som jeg alltid forteller vennene mine, (det er ingen skade i å prøve) jeg vet at det er så mange svindlere på nettet som parader seg selv som leger, selv om jeg faller for dem separat, til jeg mente Dr Yare, han er ekte og veldig gjennomsiktig, skal i tilfelle du vil nå ham eller diskutere med ham, her er hans e-postkontakt Drgodstimeyare@gmail.com med den siste samtalen jeg bare hadde med ham noen dager siden, som jeg oppdaget at han også har behandling for herpesinfeksjon, hemorroider eller hauger, svampinfeksjoner, menstruasjonssmerter, problemer med barnebarn eller flere savnede vogner, kreft, vaginale infeksjoner og alle slags vanlige bakterieinfeksjoner, husk at problemdeling er et problem løst . Gud velsigne Dr. Yare for hans fantastiske arbeid. Du kan også nå ham på whatsapp +2349078438948

  SvarSlett
 47. Jeg vil dele med verden hvordan Dr.Joe hjalp meg med å kurere min HIV / Aids med sin urtemedisinering, jeg tror aldri det vil fungere fordi jeg var introdusert til ham av min venn som ble kurert av hiv / aids av Dr.Joe, så jeg vil fortelle deg alle som leter etter en kur mot deres hiv / aids, tok han forskning før han endelig kunne få løsningen på det etter flere år. takk gud i dag er en mottaker av denne kurmen og jeg gikk tilbake til sykehuset etter tre (3) måneder med å ta hans urter og jeg var negativ, det har vært 4 år nå siden drøyt helbredte meg. Dr.Joe også helbrede all slags kreft uten kirurgi, og han helbreder med naturlig urt. vennligst jeg oppfordrer deg til å kontakte ham nå via e-postadressen hans: dr.joeblessed@gmail.com eller hva app ham på +2348119276521

  SvarSlett
 48. Vennligst min kjære venn, jeg beklager at du leser denne meldingen som dette, jeg ser bare en måte å hjelpe hvem som trenger den slags hjelp jeg fikk. sørg for at du leser dette mitt vitnesbyrd til slutten, det er en livshistorie fordi det er et vitnesbyrd som jeg vil fortelle at alle skal høre. Jeg har vært gift i 3 år, og i fjerde år av ekteskapet tok en annen kvinne min elskede bort fra meg og min mann forlot meg og barna og vi har lidd i 2 år til jeg møtte et innlegg der en mann kalte ypperstepresten Dr Chamberc har hjulpet noen, og jeg bestemte meg for å prøve å hjelpe meg med å bringe kjæresten min hjem og tro meg, jeg sendte bare mitt bilde og detaljer til ham og min mann og etter 2 dager som han har fortalt meg, så jeg en bil kjørte inn i huset og skjønte at det var mannen min, og han har kommet til meg og barna og det er derfor jeg er glad for å gjøre hver eneste av dere i likhet med å møte denne mannen fordi jeg kan sverge med livet mitt, mannen er en veldig sterk stavekaster og hans staver fungerer veldig bra uten noen bivirkning y Hvis du vil ha mer informasjon om presten Dr Chamberc Er du virkelig lidelse i forholdet ditt akkurat nå? vil du ha ypperstepresten Dr Chamberc-inngrep i forholdet ditt for å hjelpe deg med å reparere forholdet ditt? Kontakt ham i dag via e-post: chamberc564@yahoo.com

  SvarSlett
 49. Mijn naam is Lisa en kom uit de VS, ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om mijn geweldige Agadaga te bedanken die mijn leven vandaag echt plezierig heeft gemaakt. Deze geweldige man, dr. Agadaga, bracht mijn lieve man terug naar mij, ik had twee lieve kinderen van mijn man, ongeveer vier jaar geleden waren ik en mijn man in de een of de andere ruzie geweest totdat hij me eindelijk verliet voor een jongedame. Ik voelde dat mijn leven voorbij was en mijn kinderen dachten dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde sterk te zijn alleen voor de kinderen, maar ik kon de pijnen die mijn hart kwelden niet beheersen, mijn hart was vervuld van verdriet en pijn omdat ik echt verliefd was op mijn man. Ik denk er elke dag en nacht aan en wens altijd dat hij terug zou komen, tot ik op een dag een goede vriend van me ontmoette die ook in een situatie als ik verkeerde, maar haar probleem was haar ex-vriend die ze een ongewenste zwangerschap had want hij weigerde verantwoordelijkheid te nemen en dumpte haar. ze vertelde me dat de mijne een kleine zaak was en dat ik er helemaal geen zorgen over hoefde te maken, dus ik vroeg haar wat de oplossing was voor mijn probleem en ze gaf me het e-mailadres van deze geweldige man. Ik twijfelde of deze man de oplossing was, ik nam contact op met deze geweldige man en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed ze allemaal, hij zei me te wachten op slechts 72 uur en dat mijn man op zijn knielen zal kruipen alleen om vergeving dus deed ik getrouw wat deze geweldige man me vroeg te doen en zeker na 72 uur was hij weer bij mij terug contact opnemen met Dr Agadaga voor hulp vandaag op agadagaspiritualhome@gmail.com

  SvarSlett
 50. Jeg vant lotteriet med de heldige tallene fra dr. Isikolo. Han er en flott mann.

  jeg heter Angelica Modric !!! Jeg er veldig takknemlig for å dele disse store vitnesbyrdene med deg. Det beste som noen gang har skjedd i mitt liv er hvordan jeg vinner lotteriet. Jeg er en kvinne som tror at en dag vil jeg vinne lotteriet. til slutt mine drømmer kom gjennom da jeg email: isikolosolutionhome@gmail.com. stol på og fortell ham jeg trenger lotteri tallene. Jeg har kommet langt på å bruke penger på billett bare for å sikre at jeg vinner. Men jeg vet aldri at vinnende var så lett før dagen jeg mente stavekasteren online som så mange mennesker har snakket om, at han er veldig flott i casting lottery spell, så jeg bestemmer meg for å prøve. Jeg kontaktet denne mannen og han gjorde en stave og han ga meg vinnende lotteri tallene. Men tro meg da trekkene var ute, var jeg blant vinnere. jeg vinner 1.200.000 millioner pund. Stor Dr Isikolo. stole på at du er den beste, med denne mannen kan du få millioner av penger gjennom lotteri. Jeg er så veldig glad for å møte denne mannen, jeg vil alltid være takknemlig for deg. Send ham til dine egne vinnende lotteri tall.
  E-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp eller Viber +2348133261196

  SvarSlett
 51. I felt that this blog is such a nice information. Happy to read this blog. Ramanathapuram Hospital List

  SvarSlett
 52. MÅ LESE:

  Hei alle, jeg heter Sara, jeg vil si en stor takk til den store dr. Ogundele for å bringe tilbake min lykke til meg. Jeg så hans kontakt på nettet av en annen dame som han hjalp før. Jeg vet ikke hvordan jeg skal uttrykke det han har gjort for meg fordi han har gjort mer enn bra for meg, fordi han brakte tilbake min kjæreste til meg, ikke bare min elsker, men nå min mann etter at han brøt sammen med meg i 6 år. Jeg setter stor pris på den store hjelpen han har gitt meg, og jeg tror jeg er den mest lykkeligste kvinnen her på jorden. Er glad for å få mannen min tilbake igjen, alt han gjorde for meg var bare om 24 timer, en kraftig mann, han tok tilbake mannen min som dro i 6 år på bare 24 timer, takk Sir. Jeg har inngått en avtale med ham om å dele sitt gode arbeid online og til og med på radiostasjonen. Hvis du vil takke Dr Ogundele for meg, eller du trenger hans hjelp, har Dr Ogundele muligheten til å løse noen form for problem, du kan nå Han via e-post: ogundeletempleofsolution@gmail.com. For direkte samtaler og Viber Chat: +27638836445.

  SvarSlett
 53. Jeg ønsker å la verden få vite om Dr Isikolo den store stavbrettet som brakte tilbake mannen min til meg da jeg trodde alt håp var tapt. Dr. Isikolo brukte sin kraftige stave for å sette et smil på ansiktet mitt ved å bringe mannen min tilbake med stavningen hans, først trodde jeg at jeg drømte når mannen min kom tilbake til meg på knærne og ba meg om å tilgi ham og akseptere ham tilbake og til og med Siden da elsker han meg mer enn jeg noensinne har forventet, så jeg gjorde et løfte til meg selv, jeg vil la verden få vite om Dr Isikolo fordi han er en Gud på jorden. Har du problemer i forholdet ditt? har din partner brutt opp med deg og du fortsatt elsker og vil ha ham tilbake? Har du problemer med økonomien din? eller trenger du hjelp av noe slag, så kontakt Dr. Isikolo i dag for jeg gir deg 100% garanti for at han vil hjelpe deg akkurat som han hjalp meg. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp ham på +2348133261196

  SvarSlett
 54. Hei alle sammen!!! Mitt navn er Nico, jeg tror jeg er den mest lykkelige dame på jorden etter å ha min elskede tilbake som forlot meg i 7 år av ukjent grunn. Jeg har ikke vært meg selv de siste 7 årene fordi jeg elsker ham (Donald) så mye at jeg tenker på ham hver dag i livet mitt, og jeg har gjort alt mulig for å få ham tilbake, men kunne fortsatt ikke før jeg kom over et vitnesbyrd om noen kropp ga online hvordan hun fikk sin elskede tilbake ved hjelp av dr. Ogundele. Dette fikk meg nysgjerrig, og jeg bestemte meg for å kontakte Dr Ogundele for å få hjelp. Jeg vet fortsatt ikke hvordan Dr Ogundele brakte Donald tilbake til meg etter 7 års oppbrudd innen 24 timer. Jeg tror Dr Ogundele er den største kjærlighetsdemokraten på jorden fordi han tok tilbake min glede og smilte meg på ansiktet. Donald er helt tilbake til armene mine igjen. Jeg må si det heldig å komme i kontakt med dr. Ogundele. Mitt folk der ute som trenger hjelp til å bli gjenforenet med sin tapte elsker eller noen livsproblemer, er dette muligheten for at du får din kjæreste tilbake ved hjelp av Dr Ogundele. Du kan kontakte ham på sin private e-post. ogundeletempleofsolution@gmail.com. For WhatsApp og Viber Chat: +27638836445

  SvarSlett
 55. Vi tilbyr finansiell rådgivning til kunden,

  Vi tilbyr finansiell rådgivning til kunden, selskaper som søker gjeld / lånefinansiering og søker etter arbeidskapital for å starte en ny bedrift eller for å utvide eksisterende virksomhet. Interesserte parter bør kontakte oss for mer informasjon gjennom via e-post: mrscarollinalarryfastcash@gmail.com

  Vennligst skriv oss tilbake med låneinformasjonen;
  Fullstendig navn:
  Lånbeløp som trengs:
  Lånetid:
  Formålet med lånet:
  By land:
  Telefon:
  Hvordan hørte du om oss:
  Send oss en e-post: mrscarollinalarryfastcash@gmail.com

  SvarSlett
 56. Hei Alle, jeg heter Ruth er fra England, jeg vil dele mitt vitnesbyrd her om hvordan jeg fikk mannen min tilbake, han forlot meg for 6 år siden, og jeg har vært alene uten hjelp, da jeg så annonsen til Dr Akin på Facebook forrige uke var jeg garantert ikke før nå, jeg måtte kontakte ham og han ble enige om å hjelpe meg, og han sa etter sitt arbeid at mannen min vil komme tilbake til meg om 24 timer, jeg gleder meg til å se hva som vil skje etter 24 timer, umiddelbart da han fortalte meg at han var ferdig, ringte mannen min kontorlinje og sa at han ville ha meg tilbake igjen, jeg var så glad og jeg fortalte dr Akin at jeg vil informere verden om ham, så det er derfor jeg Jeg deler navnet hans her for de som trenger hjelp på noen måte, han har makt til å bringe løsningen på noe problem, så mine brødre og søstre der ute som trenger løsningen på noen form for problem, kontakt Dr. Akin i dag og ha de løses her er hans kontaktdetaljer, e-post: akinsolutiontemple@gmail.com. WhatsApp Chat og samtaler: +27656406432.

  SvarSlett
 57. Mitt navn er Ahiga Audrey, jeg bor i Ohio USA, og jeg er lykkelig gift med en nydelig og omsorgsfull mann med tre barn. Et stort problem oppstod i familien min for ett år siden, mellom meg og min mann, så forferdelig at han tok saken til retten for skilsmisse. Han sa at han aldri ville bli med meg igjen, og at han ikke elsket meg lenger. Så forlot han huset og fikk meg og barna mine gjennom store smerter. Jeg prøvde alle mine mulige midler for å få ham tilbake gjennom mye tiggeri, men alt til ingen nytte. Til slutt bekreftet han at han har tatt sin beslutning, og han ville aldri se meg igjen. På en skjebnesvangre kveld, da jeg kom tilbake fra jobb, møtte jeg en gammel venn av meg som spurte mannen min. Jeg forklarte alt for henne, så hun fortalte meg at den eneste måten jeg kan få mannen min tilbake er å besøke en stavekaster fordi det virkelig har jobbet for henne også. I motsetning til at jeg aldri trodde på stav, men jeg ikke hadde noe annet valg enn å følge hennes råd. Hun ga meg e-postadressen til stavekassen som er '' wiseozizaspiritualhome@gmail.com ''
  Så neste morgen sendte jeg en e-post til adressen hun ga til meg, og stavkirken forsikret meg om at jeg vil få mannen min tilbake innen to dager. Hva en fantastisk uttalelse! lol !!! Jeg trodde aldri, så han snakket med meg og fortalte meg alt jeg trengte å gjøre. Neste morgen overrasket meg at mannen min som ikke har ringt meg i over et år, ringte meg for å informere meg om at han kommer tilbake . Så utrolig riktig? Vel, det var slik han kom tilbake samme dag, med mye kjærlighet og glede, og han ba om unnskyldning for sine feil og for smerter han forårsaket meg og mine barn. Fra den dagen har vårt forhold vært sterkere enn det var før. Takk for hjelpen til denne flotte staveren. Mitt råd for alle der ute gjennom ulike utfordringer er å kontakte denne flotte mannen, og akkurat som han gjorde for meg, vil han løse alle dine problemer. Du kan sende ham en mail via denne e-postadressen. Jeg lovet ham at jeg skulle fortelle hele verden om hans fantastiske krefter. (wiseozizaspiritualhome@gmail.com), hvis du er i en hvilken som helst tilstand, eller du har noen problemer med å "få tilbake din eks. ikke bare at han kan hjelpe deg

  1) bli fremmet i alt du gjør.
  2) Tjen gode penger eller vinn en lotto.
  3) oppnå suksess i virksomheten.
  4) åndelige problemer.
  5) vinn rettssaken.
  6) Se etter din livspartner.
  7) få en godt betalt jobb.
  8) få kontroll over ekteskapet ditt.
  9) Motta favør og få tiltrekning fra folk.
  10) få tilbake tapte penger.
  (11) helbrede deg av alle sykdommer. både herdes og uhelbredelig akkurat som hiv / aids, kreft, noe i det hele tatt
  (12) løse graviditetsproblemer og velsigne deg med babyer.
  hans e-post en gang adressen igjen er (wiseozizaspiritualhome@gmail.com) du kan også kontakte ham via whatsapp på +2348111448971

  SvarSlett
 58. Kjære venner, dette er mitt ekteskapsbrev ...
  Jeg vil at dere alle skal bli med meg for å takke denne mannen Drigbinovia Love-Spell caster, himmel-Saint for å gjenopprette mitt ekteskap. Min mann dumper meg siste 3 år for å møte en annen kvinne, vi hadde to barn sammen. men likevel min mann finner alltid feil i meg, mannen min stoler ikke på meg lenger, jeg fortalte en kollega på jobb om mine ekteskapsproblemer, min venn introduserte meg til email drigbinovia for å få hjelp. Jeg sender en melding til e-postadressen min venn ga til meg. Jeg jobber og følger DRigbinovia-instruksjon, og det overrasker meg at etter 3 dager med å kaste den magiske kjærlighetsspellet, så overraskende ringte mannen min Raymond meg på telefon, ba meg om å tilgi og aksepter ham tilbake som ektemann, jeg var glad og jeg aksepterte ham med hele mitt hjerte. nå meg selv og min mann er helt tilbake sammen som ektemann og kone, vi er veldig glade familie i dag fordi en mann bruker kraft og talent for å gjenopprette ekteskapet mitt. takket være denne guden sendte mannen igbinovia for det store arbeidet .. Jeg lover å dele dette fantastiske vitnesbyrdet om hans gode arbeid til mennesker over hele verden, slik at noen ekteskap vil bli gjenopprettet i dag hvis du kontakter denne mannen for hjelp, vær så snill og tro hva han noensinne har fortell deg. Vennligst kjære venner her hvis du går gjennom noen krise og mistillid, kontakt gjerne denne mannen via e-post: doctorigbinovia93@gmail.com

  SvarSlett
 59. I am John Danilla from UK( northern ireland), i want to share a
  testimony on how a powerful spell caster cured my HIV disease, i was
  diagnosed of this disease, in the year 2009, last week i saw a testimony on
  Dr.Akioya on how he cured an HIV patient, so i contacted him through phone
  call and he asked me to email him, which idid, so he told me that all my
  problems is over and then he decided to do an healing spell spell for me so
  after he finished it, he told me to wait for just 24 hours and then i
  should go for a test, so i really did as he had said, so my greatest
  surprised when i went to the hospital to go for an HIV test, the Medical
  doctor diagnosed that, i am now HIV negetative at first i was amazed and
  now i have come to realise that this spell caster Dr. Akioya is a very
  powerful one and a real spell caster. So viewers of this should please join
  me in my celebration for i am the happiest man on earth today and if you
  want to contact him, you can do this via his email
  (drakioya17spellhome@gmail.com or call him or whatsapp him
  +2347019562805.

  SvarSlett
 60. Hei leser, jeg heter Jessica Alba fra USA.

  Jeg har aldri trodd på magi eller det er effekt før jeg hadde min personlige erfaring.

  Min mann forlot meg og barna til å lide, for en annen kvinne som hadde hypnotisert ham med sin sjarm.

  Ting endret øyeblikket han begynte å reise for forretning, En morgen etter en liten misforståelse, sa han at han ikke lenger var interessert i meg.

  Jeg gjorde alt jeg kunne for å avgjøre ting med ham, men all min innsats trente ikke ut da han unngikk meg på alle områder.

  Jeg besøkte relasjonsrådgivere, gikk til kirker for bønner, jeg kontaktet enda noen stavehjul online, men det var ikke noen løsning i stedet jeg ble scammed noen ganger ... Jeg prøvde å drepe meg selv, men gode naboer grepet av frustrasjon. Min hele verden krasjet foran meg og jeg fortsatte å tenke på hva jeg skal gjøre for å reparere mitt ødelagte hjem. Jeg ringte til min venn som rådet meg til å kontakte Dr OKOEBOR av e-postene (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43 @ yahoo .com) WhatsApp nummer (+2348164140861) og jeg forklarte problemet mitt til ham, fortalte han meg at mannen min var under hypnose en kvinne hadde plassert på ham som et resultat av å spise maten og han sa at han ville gi meg en sterk kjærlighetstroll å bryte sjarmen og returnere ham tilbake til min på to dager. Dr OKOEBOR instruerte meg også om hva jeg skal gjøre for at endringer skal skje. Jeg adlød hans instruksjoner og om to dager ringte mannen min på telefon, og ba meg om tilgivelse, nå er mitt hjem United som det pleide å være, takk, mange gode staver, du er veldig kraftig og snill.


  (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43@yahoo.com) WhatsApp nummer (+2348164140861)

  SvarSlett
 61. Jeg gir et vitnesbyrd om Dr.Isikolo. jeg vant 100 000 euro i min lekelotteri, jeg tok et råd fra noen som snakket om denne flotte stavkirken, kalt Dr Isikolo, personen la et vitnesbyrd på en blogg som sa hvordan Dr Odion hjalp ham med å vinne lotteriet ved å sende ham vinnende nummeret jeg var nysgjerrig og jeg trodde det var all joke ikke før jeg kontaktet denne stavekassen for å vite for meg selv hvordan dette arbeidet forårsaker at jeg har brukt mye å kjøpe billetter og jeg vinner aldri. Jeg kontaktet ham og han fortalte meg de nødvendige tingene som må gjøres, og jeg gjorde det, og han fortalte meg å vente på 3days, og virkelig ga han meg de vinnende tallene for å spille lotteriet som jeg gjorde, kan du tro at mitt navn var først blant vinnere. Han fortalte meg (min sønn, alt jeg trenger deg til å gjøre for meg, er at du deler disse vitnesbyrdene til andre slik at de også kan vinne lotteriet fordi jeg ikke har mye tid til å stave på internett) det er derfor jeg er dele dette vitnesbyrdet med deg om at hvis du vil vinne lotteriet, dette er måten online tips kan hjelpe deg, kan du kontakte ham via denne e-posten isikolosolutionhome@gmail.com Du kan også Whatsapp ham på +2348133261196 er det eneste svaret på det din problem med å vinne lotteriet

  SvarSlett
 62. I denne Xmas-perioden var jeg så borte som må søke etter en online hacker som vil hjelpe meg å bremse inn i en bankkonto i sørvest-Tyskland. men du vil ikke tro på at alliansebacker også gjør dette mulig for meg igjen. KONTAKT ALLIANCEHACKER999@GMAIL.COM de tilbyr følgende service innen 24 timer. de gir den raskeste tjenesten til enhver hacking jobb. Med ulike ferdigheter og hackingsteknikker gir han den beste jobben i enhver hackingsjobb, og han spesialiserer seg på følgende tjenester, for eksempel universitetsnotater, Twitter-hack, e-postkontoer hack, endring av notater, krasjet hack, hacked server Gjenopprette tapte filer / dokument, Slett kriminelle poster hack, Data bank hack, Hack eller Skype, Nettsteder hack, Facebook Hack, Whatsapp hack, Hacking Text Message Avskjøring, Avlytning av e-post, Kredittkort hackere, rengjøring kreditt, kort, økende kreditt card.for mer informasjon kan du nå ut til ham via ALLIANCEHACKER999@GMAIL.COM

  SvarSlett