September 30, 2022
babycall testen 2021

Babycall test – 3 gir deg mest for pengene i 2021

Den store babycall testen – Vi har kåret den beste

Babycall sin største funksjon er å gi trygghet til både barna og foreldre. En av de viktigste tingene er sikkerhet med dette og når man vurderer sikkerhet og pålitelighet, så tester vi om det er en stabil kobling hele tiden og om man får beskjed om man har mistet kontakten med den andre enheten eller om noen signaler blir forstyrret. Vi tester også om noen andre klarer å kapre våre signaler.

Poenget med babycall-systemene er at man skal kunne bevege seg fritt rundt i huset og gjøre forskjellige ting mens man fortsatt kan kontroll på barnet som ligger i sengen sin. Derfor er rekkevidde en annen viktig ting som man må se på. Signalene vil være forskjellige ettersom hvor man bor, og dersom man har tykke vegger, så vil rekkevidden være noe mindre enn når man har tynne vegger.

Signalstyrken er derfor en annen ting vi må se på. Spedbarn er sensitive ovenfor stråling og mange foreldre ønsker dermed med god grunn til å utsette barnet sitt for så lite stråling som mulig gjennom oppveksten. Derfor er det flere systemer som minimerer stråling alt ettersom hvor langt unna den andre enheten er.

Kvalitet er alltid viktig, og vi tester hvor lenge produktene og materialene varer. Dersom man velger en babycall med kamera, så er det viktig at kameraet har god kvalitet og en fin oppløsning.

Bortsett fra å sende og motta lyd og eventuelt bilde, så pleier babycall-systemer å ha tilleggsfunksjoner. Dette kan være ting som lys, lyd og høyttalere slik at man kan snakke til babyen fra et annet rom dersom man ikke ønsker å gå inn i rommet noe det kan være flere grunner til.

Best i test: Neonate BC-8000DV Babycall

test Neonate BC-8000DV BabycallForeldre er folk som er kjent for å ha lite tid, og dersom man ønsker å bruke tiden sin effektivt hjemme og samtidig passe barna, så har Neonate levert en babycall som også har video. Dette er noe som ble godt tatt imot av de fleste foreldre hjemme. Brukerne er mest fornøyde med at man kan se barnet og vite om barnet er på vei til å skade seg eller om det bare skriker for ingen særlig grunn.

Det som er fint er at lyd og bilde er to adskilte kanaler og har ulik rekkevidde. Dette gjør at selv om man mister bildet, så har man fortsatt mulighet til å høre barnet selv om man er langt unna.

Med Neonate så har man også mulighet til å snakke til barnet fra god avstand og med den nyeste teknologien så vil det høres ut som at du er i rommet for barnet mens du egentlig er i et helt annet rom. Dette er noe som er veldig praktisk med trådløse babycalls og gir deg store muligheter for bevegelsesfrihet rundt omkring.

Med andre funksjoner så måler også Neonate temperaturen inne på barnetrommet og vil gi deg beskjed dersom det enten er for varmt eller for kaldt for barnet.

2: PADWICO Baby Guard 835 – Rimeligere løsning

PADWICO Baby Guard 835 test 2021Når man får seg et barn, så er det mange utgifter som kommer med det, noen har du tenkt på, noen har du kanskje ikke tenkt på. Mange velger også å ta fri fra jobb for å være med barnet og være med på alt som skjer med det. Dette medfører ofte til at man har mindre inntekt og dermed mindre penger til rådighet. Da er det kanskje litt lurere å spare penger og heller gå for en billigere babycall slik som denne fra PADWICO.

Padwico sine løsninger lar deg holde et øye med babyen med en rekkevidde på 600 meter på åpne steder og noe mindre inne i bygg alt ettersom hvor man bor og hvor mange tykke vegger det er.

Teknologien levert her gjør at man kan høre barnet ditt uten noen forstyrrelser og har samtidig en strålingsreduksjon slik at barnet ditt ikke blir utsatt for mer stråling enn nødvendig.

Foreldreenheten er også utstyrt med LED, lydvarslinger og vibrasjonsalarm. Man kan også justere hvor følsom barneenheten er for lyd slik at den ikke nødvendigvis trenger å plukke opp all lyd som skjer i barnerommet.

3: Motorola MBP36SC

Motorola MBP36SCHvor mye verdi man får ut av en babycall varierer veldig mye fra merke til merke og produsent til produsent. Dette er fordi forskjellige produsenter har forskjellige fokuser når de designer produktet og hvem de sikter å selge det til.

Motorola virker som å ha brukt hele sitt budsjett på å lage det best mulige produktet som går an. Her vil du få utrolig mye babycall for pengene du bruker og vil passe godt på barnet ditt mens du styrer i andre deler av huset eller jobber med andre ting. Du vil alltid kunne se barnet ditt på LCD skjermen og snakke med barnet ditt gjennom den innebygde mikrofonen.

Denne kommer også med et infrarødt nattsyn slik at man lett kan se om alt er i orden i barnerommet når som helst på natten uten å forstyrre barnet ved å slå på lyser eller lage noe annen form for bråk når man kommer inn i rommet. Det infrarøde lyser sjekker også temperaturen i rommet slik at det ikke blir for varmt og heller ikke for kaldt. Det går også an å zoome og tilte kameraet enkelt for å få de optimale vinklene til å se rundt omkring i rommet.

En annen viktig funksjon er når den gir advarsel når man er på vei til å bevege seg utenfor rekkevidden til babycallen. Dette gir en ekstra trygghet ved at man vet at barnet er alltid innen rekkevidde og man er bare et lite tastetrykk unna å kunne ha full kontroll på hva barnet gjør og kunne trøste eller snakke til det fra et annet rom dersom du ønsker det eller når du holder på med andre ting.

Babyenheten kobler man inn med kabel, mens foreldreenheten er trådløs og bruker batteri.