August 13, 2022
barnevogn test 2021

Beste barnevogn test: Disse 3 er de beste i 2021

Vi har spurt dere om deres mening – her er de beste folkevalgte vognene dere testet

Vi har snakket med flere av dere der ute og vi har kommet til en enighet om den beste barnevognen ute på markedet som passer alle aspekter av oppveksten og situasjoner man kan komme oppi. Disse vognene kan brukes helt fra barnet er nyfødt til barnet er eldre og ikke lenger trenger en barnevogn.

Det dere syntes var viktig var en barnevogn som var enkel å håndtere ettersom man fort beveger seg i flere kilometer om gangen med den. Her er det flere faktorer som spiller inn på hvor lett og enkel en barnevogn er. Et av de største faktorene er naturligvis hjulene og størrelsen på dem. Større hjul gir en mer behagelig tur ettersom de er store og kommer over sprekker og steiner uten å forstyrre barnet sammenlignet med mindre hjul.

Vognen må også være enkel å bruke. Det vil si at den lett må brettes sammen og trekkes ut og er komfortabel å manøvrere rundt omkring på tur. Det er flere detaljer som kan bidra til akkurat dette. Et av dem er høyden på håndtaket og størrelsen på vognen. Dersom huntaket er høyere vil det være noe mer ukomfortabelt å holde i det over lengre perioder og vil føles som en treningsøkt enn en rolig og koselig tur.

Det er noen praktiske funksjoner som er viktige som for eksempel lagringsplass. Skal man på en noe lengre tur, så blir man fysen på noe snacks, både de voksne og barna. Det kan også være behov for noen essensielle produkter som for eksempel bleier. Fotbremsen er en annen ting dere synes var viktig. Dette er noe som gjør at det er enklere å stoppe vognen i høyere hastigheter og hvis den er tung å håndtere.

Etter store diskusjoner og mye avstemminger, så har vi endelig kommet frem til den beste ute i markedet. Hold dere fast og les videre.

Best i test: Baby Jogger City Mini 2

Baby Jogger City Mini 2 testBaby jogger var deres soleklare favoritt blant alle våre barnevogner. Hovedgrunnen til det var at den kunne brettes sammen på bare 1 sekund og det var like fort å brette den ut igjen. Dette er noe som de fleste barnevognene ikke har og kommer til å spare deg for mye tid slik at du heller kan kose deg på turen og ikke styre med å klappe vognen sammen.

Løsningen er også lett og praktisk noe som gjør at den er enkel å transportere med seg enten det skal være på fly eller i bilen. Rammen til vognen er like stødig som flere av de dyrere versjonene som finnes på markedet noe som gjør den lett å manøvrere rundt omkring på tur.

Baby jogger har oppgradert sin barnevogn gjennom tiden og den nyeste versjonen har også justerbare støtter og en bedre og enklere tilgang til lagring under setet. Dette gjør det enkelt og komfortabelt å ta med seg flere ting samtidig som det er en god og jevn vektfordeling gjennom hele vognen.

Dette er en utmerket vogn for de fleste familier og selges til en veldig god pris. Etter en grundig test som dere har gjennomført, så ble denne kåret som den beste barnevognen på markedet og vi er absolutt ikke uenige!

2: Petite Cherie Solide – Et premium valg

Petite Cherie Solide – Et premium valgVår nummer to ble et Premium valg av dere og er kanskje en av de mest populære barnevognene ute i markedet, det er ikke så rart heller.

Denne barnevognen er en av de mer robuste og tåler virkelig en støyt og kan godt være ute en vinternatt i Norge. Den kommer også med et komfortabelt sete noe som gjør at man sitter trygt og fast i vognen og den kan også justeres i flere vinkler slik at barnet får den komforten og utsikten den måtte ønske seg. Ved å vende ryggstøtten til en liggende posisjon så kan du ha selv eldre barn i vognen.

Vognen er lett å manøvrere og med enkel tilgjengelig fotbrems blir den fort en favoritt blant folket. Vognen er også enkel å vende om slik at man enten har barnet med nesen fremover eller bakover alt ettersom hva man ønsker.

Med det vakre brune designet så er dette er sikkert kjøp og du får en meget moderne look på din barnevogn. Denne vognen er egnet for barn fra 6 måneder og oppover.

3: Beemoo Gmini – Søskenvognen

Beemoo GeminiDersom du er på jakt etter en vogn som rommer to personer, så har vi en anbefaling til deg som kommer fra deg. Denne doble vognen er en overraskende lett og fleksibel vogn med et moderne design. Den minnet oss litt om vår nummer 2 bare at denne er dobbel. Det som skiller den fra andre kombivogner er at denne er mye enklere å manøvrere og det å svinge er noe tyngre vogn er ikke noe problem med denne.

I tillegg så er prisen på denne vognen noe som passer til alle og det er en veldig god pris med tanke på den løsningen Beemoo har kommet med i denne vognen. Under hvert sete så har an flere smarte rom hvor man kan legge sine verdisaker eller annet snacks under turen. Bøylene på fremsiden kan enkelt tas av og sørger for at barnet ditt har god komfort og en trygg tur i denne barnevognen.

Selve vognen er også utstyr med nettingstoff noe som gjør at barnet for en utsikt når det er ute på tur slik at det kan holde et øye med hva som foregår utenfor. Det gir også rom for å få inn frisk luft til barnet.

Det er godt kjent at jo større og tyngre en vogn er, jo vanskeligere er det å stoppe den. Beemoo har hørt på folket og implementert en pedal som gjør det enkelt og trygt å stoppe selv om vognen er tung eller farten kanskje er litt for høy.